Iphone skal!

Kategori: Shopping

iPhone 4 / 4S - Mönster #2 (Skal)iPhone 4 / 4S - Mönster #3 (Skal)

iPhone 4 / 4S - Mönster #7 (skal)


Hardcase iPhone 4/4S Nitar half (svart)

Covert Plånboksfodral iPhone 4/4S Nitar svart                         Covert Plånboksfodral iPhone 4/4S Nitar svart
 
 

11/1-13

Kategori: Min vardag

9 dagar utan att jag ens vart in här och skrivit. Men skolan har dragit igång igen och det var inte någon mjukstart direkt, fullt upp på en gång! Så jag har helt enkelt struntat i att blogga men ska försöka skriva lite inlägg så att jag kan göra tidsinställda ni kan läsa i veckorna om jag inte hinner blogga varje dag! :) 

Annars har det inte hänt så mycket, bara det gamla vanliga med hästarna och skola. Jo, en sak förresten var med Ebba i Söndags och det var rolig känns som vi kan prata om allt! Fick förresten en jättefin mugg med te till! Tack för det! :D 
 

 

2 januari 2013!

Kategori: Min vardag

Idag vakna jag rätt så tidigt, eller vid 9 och sen låg jag och drog mig till halv 10. Åt sedan gemensam frukost med resten utav familjen, var ett tag sen sist. (Blir lätt så när alla går upp olika tider) Gick sedan ut i stallet och fixa allt utom höt, då!
Gick in ett tag och satt mig och titta på datorn, vid halv 1 kom Linnéa och vi boka allt inför i sommar! Jag längtar redan kan jag lova, denna sommaren kan bli den bästa på länge!! :D 
Fick även hjälp att raka Cox sen, han vart så fin helrakad och allt! Dock vart inga bilder tagna, men inte så mycket att se heller!

Nu ska jag gå och sova, för imorgon blir det Västerås med familjen!
Dock kan jag bara handla på dem affärerna jag har presentkort på, måste spara varenda krona nu inför i sommar! Det blir en dyr men rolig resa hoppas jag på i alla fall! :D 

GOD NATT!! 
 

1 januari 2013!

Kategori: Min vardag

Första dagen på nya året och jag har hunnit med ganska så mycket även fast jag vakna klockan 11. När jag vakna vart det en snabb frukost och sedan gick jag ut i stallet och longera en pigg Tösen, fixa sedan stallet och sedan in och åt en snabb lunch/middag. När jag var klar med det vart det en promenad på ca 45 min med Cox runt Bronäs, skönt att röra på sig så här efter jul och nyår. ;) 

Nu ska jag titta på tv och sen blir det att gå och sova! Ha en fortsatt bra Tisdag! :D 

 

Summering 2012!

Kategori: Min vardag

Jag skulle kunna skriva ett meterlångt inlägg om 2012, men jag tänker sammanfatta det i någon enstaka mening istället och sen kommer jag blicka fram och försöka göra 2013 så mycket bättre!

I alla fall så var 2012 det sämsta året på länge... jag jobba större delen av sommaren och vädret var ju inte ena att tala om, man kunde nog räkna dem fina dagarna på 1 hand.Men det värsta av allt på hela 2012 var att min morbror dog, så jag hoppas verkligen att 2013 blir ett bra år eller rättare sagt jag ska göra det till ett bra år!