Shopping, shopping, shopping!

Kategori: Shopping

Det är vad som kommer hända imorgon! Har längtat ett tag på denna dag nu, så den är efterlängtad kan jag lova! Har lite saker jag ska titta på och en del saker jag "måste" köpa om ni förstår, som jag har nämnt tidigare är lite finare t-shirts ett "måste" och sen blir det säkert lite annat smått och gott! 

Imorgon kör jag på en enkel men ändå lite finare outfit, får inte vara för jobbigt att ta av i provrummet om man ska testa något! Det är det värsta som finns när man ska krångla av sig allt, det är nästan så man drar sig för att testa kläderna då! Och mina nya converse kan jag glömma för då kan jag skrika HEJ SKAVSÅR direkt + att det är drygt att knyta!!
Därför kör jag på svarta jeansleggings, boots, en liten vidare blus och jeansjacka! I väskan ligger ett paraply kan jag lova... som det har regnat idag tar jag inga risker!

Vi hörs imorgon med lite mer uppdatering via mobilen...hoppas jag och sen uppdaterar jag när jag kommer hem!! 

  
 
 

Grattis min änglamorfar!

Kategori: Allmänt

Vill bara skriva GRATTIS till min morfar som just nu sitter uppe i himmlen med min morbror och dricker konjak eller något sådant! Han skulle ha blivit 81 år gammal, men tyvärr hann han inte fylla det nere på jorden! 


Dålig uppdatering... jag vet!!

Kategori: Min vardag

Förlåt om jag inte har uppdaterat idag, har ju vart ledig men sov först till halv 11 och sen så vart det lite andra saker gjorda helt enkelt! Men hoppas att ni överlevde och fortsätter att läsa!! ;)

Nu ikväll har jag fixat mig lite tills imorgon då jag och Linnéa far till Västerås med tåget som går 09:09! Så jag har rakat benen och målat fransk manikyr! Vart kanske inte dat vackraste i världshistorien men vart väl ganska hyffsat eller rättare sagt 3 naglar av 10 haha!

Men nu ska jag skriva några inlägg till och sen blir det god natt för att orka gå upp klockan halv 8 ungefär! :) 

Torsdag = HELG!!

Kategori: Min vardag

Nu har jag tagit helg och det ska bli underbart skönt! Så fredag blir som Lördag för mig nu för tiden, men inget mig emot!! Så imorgon när vissa i min klass räknar matte eller har kursen zoohandel så ligger jag nog fortfarande och sover, medans dem andra sliter! Kanske kan ägna en liten tanke åt dem, eller inte...!! 

Nu blir det snart sängen, är super duper trött så det ska bli skönt att sova! ;)

 

Älskar denna låt!

Kategori: Musik

 

Djurens biologi!

Kategori: Min vardag

God Morgon!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter jag i vardagsrummet och väntar på att jag ska gå till bussen, gick upp lite väl tidigt idag så då får man sitta och vänta! Men hellre det än att stressa ihjäl sig på mornarna som jag verkligen hatar!! 

I eftermiddag är det helg för mig kan man säga, är ju ledig alla fredagar UNDERBART!!! Men först så kör vi väl 2 långa lektioner, en sällskapsdjurs kurs (roligt) och sen djurensbiologi får se hur det är kan tänka mig att den är tråkig men det vet jag i eftermiddag om inte annat! 

Ha en bra dag alla bloggläsare!!! <3 

Läggdags!

Kategori: Min vardag

Nu tänker jag säga god natt och hoppa ner i sängen, sov inte så länge inatt då jag gick och la mig sent och klev upp tidigt för att hinna duscha! Så känner att det är dags, så kanske jag är lite pigg imorgon också! Är även helg imorgon, så det är SKÖNT!! 

Så god natt, sov sött, vakna torrt! Haha!! ;) 


Mitt schema!

Kategori: Min vardag

Har ju inte visat er mitt schema, det är ganska så skönt! Visst jag går till halv 4 varenda dag, men förhoppningsvis får jag specialidrott och får ta hand om mina hästar på Osndagar så då får jag sovmorgon! Men har själv inte bestämt mig än hur jag ska göra, vi får se! 

Men det bästa är att jag är ledig på fredagar hela höst-terminen!!! ;) 




Fett skönt schema!! 


Vill ha...

Kategori: Shopping

Nu har dem fått in lite nyheter på gina tricot igen och denna gång fastna jag för dem här tröjorna! Ändå vardagliga men ändå lite finare, ska få med mig någon hem på Lördag!

   

Bilder från Gina Tricot.

Cross trainer!

Kategori: Träning

Har köpt en cross trainer idag, dock en begagnad och en äldre modell, men vad gör det när den fungerar?? Så trodde jag skulle klara 20 min, men det var jobbigare än jag trodde så kanske 5- 10 min körde jag, haha! 
Sen så lyfte jag lite hantlar/tyngder 2 x 15 st, så ska göra lite sådant här varannan kväll och sen promenader när jag hinner! ;) 


En sådan här exakt, dock inte jag saom tagit bilden! 

Religion!!

Kategori: Min vardag

Sitter just nu och har religion, första lektionen så har genom gång vad vi ska göra i kursen! Håller på att somna... Gääääsp!!

Lite jag ska titta på!

Kategori: Shopping

Tänkte lägga upp lite saker jag ska titta på och ev. köpa när jag och Linnéa är i Västerås! 

 




 
Allt från Gina Tricot. 


 

God Natt!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara svänga in här lite snabbt och säga att jag överlevde kvällen på Sorf, även om jag inte trodde det ett tag haha Linnéa vet vad! ;)) 

Men nu ska jag gå och klä av mig och lägga mig och sova, ha en bra natt så hörs vi! God Natt! :D

Snart iväg!!

Kategori: Min vardag

Hann inte köra Cox idag heller tyvärr för jag ska iväg och hjälpa körsektionen på SORF med maratonhinder som det skulle fixas iordning runt! Ska även bli roligt att träffa det goá gänget igen! 

Så det blir väl lite tomt med uppdatering, men jag hoppas ni står ut! :D Ha det gott så hörs vi antingen senare eller imorgon! :) 


Håltimme!

Kategori: Allmänt

Har nu håltimme i ca 2 ½ timme, hatar det! I alla fall nu när man inte har något att plugga till eller läxor att göra! Så kanske kan hitta på något att blogga om istället men vad!? 

Kommer väl på något kanske, det visar sig! ;) 


Småstad vs. Storstad!

Kategori: Tankar och åsikter

Jag som är uppvuxen i en någorlunda liten stad har nämligen tänkt lite på hur folk beteér sig i en mindre stad när nästan alla vet vem den andra är!

På ett sätt kanske det känns tryggt att växa upp i en mindre stad när man är mindre, men när man blir äldre vill man bort , från allt skitsnack (i alla fall jag) kanske inte flytta till USA men någon större stad i Sverige skulle jag kunna tänka mig! Så man kan börja om lite på nya spår! 
För just som det känns nu så vill man uppleva något nytt, någon sorts förändring skulle vara bra! Vad gör man i en liten stad egentligen??

- Shoppa går det?, nej det finns inget utbud ingen konkurans som gör att det blir dyrare!
- Kan man gå klädd precis som man vill, nej man måste följa strömen! Inget som sticker ut eller ser annorlunda ut, för då klassas man som jag vet inte vad riktigt! 

Jag har även tänkt mycket på hur mycket folk bryr sig i en liten stad om man handla på secondhand, man skulle bli klassad som äcklig som användes andras kläder t.ex. !
Medans i Stockholm kan vem som helst gå in på en secondhandbutik och gå runt i udda kläder utan att någon bryr sig!
Vad är det som gör skillanden?? Att i en större stad har människorna ett eget LIV att leva så att dem slipper bry sig om vad andra gör och har på sig eller!? 


   

Måndag!

Kategori: Min vardag

Hade tänkt mobilblogga tidigare idag men så vart det inte! Vart ingen tid över då vi har guidat ettor hela dagen, upprepa näst intill samma ord 4 gånger idag! 
Efter skolan så vart det att åka ner på stan och skulle byta lite saker och köpa skor, tror ni något av dem skorna jag skulle köpa fanns? Nej, såklart inte så nu blir det att titta efter dem när jag och Linnéa åker till Västerås i helgen! 

Nu ska jag snart äta och sen ska jag köra eller gå med hästarna eller om dem får vila!! Har huvudvärk, men det kanske går över! 


För miljonte gången gillt!

Kategori: Allmänt

Hur ofta har man inte sagt att nu är det slut med godis, dricka, kaffebröd och allt annat onyttigt! Jo, säkert miljoner gånger om man tänker efter!
MEN nu är det SLUT på den där skiten från och med imorgon är det verkligen SLUT, man mår inte bra av att proppa i sig kaffebröd eller godis varje dag och moffa godis på helgerna som jag gör, haha!

Men från och med imorgon ska jag börja gå lite promenader och försöka hinna med något eller några besök på gymmet i vackan!
Tyvärr så hinner man ju inte med att motionera när man både har skola och 2 ponnyer som ska motioneras och tas om hand om!

Men nu ska jag försöka hålla detta, även om jag vet att det kommer bli svårt och tufft!  

Tävlingen i Gottröra!

Kategori: Djur

Ja, vad ska man säga! Tävlingen innehöll både det ena och det andra så tänkte berätta lite av allt...

Vi steg upp vid halv 4 och bilen + transporten rulla hemifrån vid 5 tiden, kunde dock inte sova i bilen då jag börja bli så nervös! Satt i bilen i ca 2 timmar innan vi var framme i Gottröra (vilken namn) men så gick till sekriteriatet och anmälde att jag var där osv!

Börja sedan att lasta ut Cox och Linnéa och jag höll på att göra iordning han, vid halv 9 gick vi ner till själva banan och gjorde spannkontrollen och allt var bra! Börja värma upp och han kändes verkligen jättefin, lyssna framåt och var lyhörd på mina hjälper så det kändes super inför dressyren!
När ekipaget före mig var nästan klar vart jag jätte nervös, sådär att man mår illa och undrar vad man har gett sig in på! ;) 
Kom in på banan och körde mitt program som kändes bättre än min KM körning, visst fanns det lite "missar" och han var lite slö, men det var våran första riktiga start! 

Men i alla fall så när jag skulle köra ut så vinka domaren fram mig och sa att han tänkt blåsa av mig under programmets gång, då Cox var en olycklig häst som hade ont i munnen av bettet! Jag bara jaha okej! (Jag har så svårt att ifrågasätta) men vem fan säger så!?
Cox har aldrig gått så bra på bettet som i Lördags och jag har rådfrågat Mia (min tränare) och till och med kört med det för henne och hon har inte sagt något åt mig om det! 
Visst att han dör lite inne på banan i tempo, men inte att han är olycklig för det! Han hade åkte transport i 2 timmar, det var tungt underlag på framkörningen och allt var nytt så vad ska jag begära av honom första gången vi är borta på tävling!? 

Men sen var det dags att köra precisionsbanan och jag hade inte läst pappren ordentligt före så jag hade missat att gå banan + att mitt självförtroende var nästintill nere i botten efter dressyren.
Men kunde ena halvan av banan, sen vart det lite tokigt och glömde vägen men fick hjälp! Så vet inte hur man ska ränka det! Hade nog fungerat om jag hade gått banan innan, dum som man är! Men man lär sig av misstagen eller hur är det man säger?

Jag tyckte att tävlingen överlag var lite dåligt annordnat, inte så mycket funtionärer och dålig dommare + protokollskrivare så jag tyckte inte att det var en rolig debut om man säger så, men tar nya tag och kommer igen med min "olyckliga" ponny! 


Hallojsan!

Kategori: Min vardag

Har haft fullt upp idag så därav ingen uppdatering! Först så vakna jag inte förrens halv 11- 11, var välbehövligt!! Sen så gick jag ut och mocka på en gång och så! 
Sedan vidare till Åkrahallen och handla inför firandet av mig, mamma och Wilma! När vi väl kom hem så hacka jag frukt till fruktsalladen som vi skulle ha och fixa iordning allt annat till "kalaset" Vid 5 kom släkten på pappas sida och jag fick pengar, presentkort och sen lite bra att ha saker som muggar när man flyttar hem ifrån, dem var faktiskt fina! :) 

Efter kalaset vart den en pizza, var gott i början men sen så vart det så där att man vart mätt så man mår illa! Och nu sitter jag här och ska snart gå och sova för att orka med en ny skolvecka!

Men så det är det jag har gjort idag, istället för att uppdatera här! 


Förlåt!

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering här, men hörs senare nu blir det pizza! Sen bloggning hörs om ett tag! :D 

Gottröra!

Kategori: Min vardag

Nu sitter jag i transporten och väntar på att dem ska räkna ihop dressyr protokollen! Ska försöka komma iväg till halv 1!

Tävlingen kan man säga att den gick sisådär! Berättar mer när jag kommer hem! ;)

Morsning Korsning!

Kategori: Min vardag

Nu sitter vi i bilen på väg till Göttröra och ska tävla! Gick upp 03:30 så ikväll är jag nog trött!

Vi hörs ev under dagen, beror på om det finns internet!

Love!

Kategori: Shopping

Jag personligen tycker att det är jävligt snyggt med nitar på väskor! Vad tycker ni? 





 

Dagens planer!

Kategori: Allmänt

Dagens planer ser ut så här! 

- Gå i skolan, slutar vid halv 12! 
- Nästan direkt efter skolan så blir det urnersättning av min morbror! :( 
- Hem och då kommer min ena kusin och hans familj och firar mig!
- Skynda mig att byta om och köra Cox på gärdet, förhoppningsvis kan Linnéa vara med så att han får dra lite tyngre! 
- Putsa och packa klart allt inför morgondagen! 
- Sova, åker till tävlingen vid 4 halv 5 på Lördag morgon! 


Fredag den 24 Augusti!

Kategori: Min vardag

Just nu står jag och väntar på bussen! Går till halv 12 idag, så det är skönt! Men det är inte så roligt att jag har ont i halsen och är jättesnorig! Men jag sa till mamma att jag kommer tävla i vilket fall som helst, även om jag skulle ha feber imorgon! ;)

Kan inte säga att det kommer bli någon jätte bra uppdatering idag, då jag har fullt upp hela dagen!! :)

Gifts from my family!

Kategori: Allmänt

Tänkte visa bilder på det jag fått idag! Så här kommer lite bilder på det, kanske inte dem bästa bilderna men dem duger! 


Nagelpensel, fick jag av min lillasyster!


2 Nagellack i ljuslila och beige med lite glitter i! Också från min lillasyster! 

Mascara! Också från min lillasyster! 


Eyeliner, men ska bytas mot en som inte är vattenfast! Från min lillasyster! 


Min fina klocka som jag fick av mamma och pappa!  


Sedan fick jag ett par sportleggings dock var dem korta så ska byta dem mot ett par långa istället, sen ska jag och mamma gå upp på intersport här någon dag så ska jag få ett par nya gympaskor!
Av mormor fick jag pengar sen kommer resten av släkten på Söndag, så får nog något då också!

Sedan så är min vagn för 13 500 kr också som en födelsedagspresent!

Är helt klart nöjd med presenterna så tack mamma,pappa, Wilma och mormor! :D  


 




Första skoldagen!

Kategori: Min vardag

Första skoldagen avklarad, men det var väl inte så speciellt! Roligt att träffa alla klasskompisar igen, så det var väl det positiva på hela dagen! Annars har vi bara haft lite informationsprat, sedan så fick vi ta 10 i 2 bussen hem!

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, så att jag får något mer paket! ;)

Fika!

Kategori: Min vardag

I skolan!

Kategori: Min vardag

Ja, då har man vart i skolan i snart 2 timmar! Allt känns som vanligt, bara att vi inte börjat med lektioner än :D

Hörs när jag kommer hem! :)

Ps. Ebba hälsar! ;)

17 ÅR!!!

Kategori: Min vardag

Ja, idag blir man 17 då! Ingen speciell ålder hade lika gärna velat bli 18, men nu är det bara 365 dagar kvar! ;)

Tumblr_m85zoaqoez1qkt9aoo1_500_large

Nu är jag klar!

Kategori: Min vardag

Benen rakade, ögonbrynen fixade, håret plattat, naglarna målade, kläderna är framtagna och väskan näst intill färdigpackad! Så jag är redo för morgon dagen, längtar faktiskt!! :) 

Så här vart mina naglar!

  

Här och nu!

Kategori: Min vardag

Nu sitte jag här och ska bara blogga lite snabbt! Egentligen ska jag göra klart mitt sista arbete som ska vara inne ikväll :O Men det är inte så mycket kvar som tur är! 

Har i alla fall nyss duschat, det var skönt kan jag lova! Ska även snart raka benen, noppa ögonbrynen och fixa till naglarna! Jag vet redan vad jag ska ha för kläder, men ska ta fram det så jag vet vart det är osv! Väskan är packad, ska bara lägga i nycklarna och busskortet! Sen tror jag allt är klart inför imorgon, eller kommer ni på något som jag glömt, haha? :D 

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Idag är det Onsdag och SISTA dagen på sommarlovet! Men för det ska jag inte ta det lungt, nu på morgonen ska jag ut och köra min ponny på åkern (om det går) och sen fixa i stallet, sen efter 2 någon gång kommer hovslagaren!  Så det är full fart, sedan ikväll blir det lite plugg, det sista och sen kör jag en liten spa kväll men ansiktsmask osv! 

Ha, en bra Onsdag! 


Sova!?

Kategori: Min vardag

Nu om någon minut ska jag gå och försöka sova, undra hur många timmar det tar ikväll/inatt innan jag somnar!? igår tog det ca 2 timmar, kanske 1 timme idag då, eller vad tror ni!?

Det är ju det att jag är inte ens trött när jag lägger mig i sängen. jag blir det vid 1-2 om nätterna! Jag har verkligen ställt om dygnet nu sista veckorna! Förut var jag supertrött vid 11, men det är nästan nu jag är piggast! Undra om Linnéa har något med detta att göra?

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i min säng! Och försöka somna, så hörs vi imorgon! 


Före och efter!!

Kategori: Djur

Orka inte ladda in mina bilder ikväll på Cox så lånar/tar bilderna från Linnéas blogg så får ni se hur snygg Cox vart! 

Före/ Efter
     

    

    

Före

Efter 

Visst ser han ut som en tävlingsponny nu? 

Inne igen!

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen inne från stallet efter att ha klippt och kört Cox! Han vart så fiiiin min lilla snälla ponny! Nu ska jag baka med mamma och sen återommer jag senare! 

Good Morning!

Kategori: Min vardag

Idag stod klockan på halv 8, så börjar ställa om dygnet lite! Även fast jag gick och la mig 10 igår så somna jag inte förrens kl 12, jag kan verkligen INTE sova längre om kvällarna. Bara ligger och vrider och vänder, aningen är det för varmt eller så blir det för kallt, finns ingen behaglig temperatur heller!

Nu snart ska jag äta frukost och sen blir det att plugga några timmar, för Linnéa kommer vid 12 och då ska vi raka Cox!

Have a nice day!!   

Veckans planer!

Kategori: Allmänt

Tisdag-  Plugga! Raka Cox med Linnéa, köra, vara med Linnéa och sist men inte minst baka!

Onsdag- Köra Cox, hovslagaren kommer, ev. plugga och på kvällen blir det att fixa sig själv och packa väskan inför skolan på Torsdag!

Torsdag- Skolan börjar, fira mig lite då jag fyller.

Fredag- Skolan, köra Cox, packa inför tävlingen, sova! 

Lördag- Tävling hela dagen, åker vid 4 hemifrån på morgonen! Kräftskiva på kvällen ev att jag stannar hemma och smälter dagen vi får se!

Söndag- Sova!!!!! Gå promenad med Cox, kalas för mig, mamma och Wilma på kvällen, fixa lite inför ännu en skolvecka! 
 

Skrittar av min underbara ponny!!

Kategori: Min vardag

Måndag!

Kategori: Min vardag

God dag alla bloggläsare! Idag sov jag till 8, dags att ställa om dygnet nu! Duscha på en gång och sen åkte vi ner på stan, visa mamma vad jag önska mig nu till på Torsdag! Hon köpte en sak till mig som jag var med och testa ut, men det får ni veta på Torsdag! ;) 

Nu ska jag snart äta och sen fixa i stallet, hörs senare!! 

Skolstart!

Kategori: Allmänt

Börjar faktiskt längta tillbaka nu till skolan, även fast det är skönt med sommarlov så vill jag tillbaka! Kanske inte till läxor och långa tråkiga lektioner men att få träffa alla underbara klasskompisar igen! Har faktiskt saknat varenda en nu i sommar, alla har något speciellt!
Sen vill jag även tillbaka till skolan för att få någorlunda rutiner igen, som att t.ex att gå och lägga sig 11 och gå upp 6! För mina sovrutiner nu är katastrofala, somnar inte förrens 2 och kommer inte upp förens 11! Men nu ska det bli ändring på det också! Att man äter mat och sedan går ut i stallet och kör i mörkret, även fast man vill ligga under en filt i soffan. 

Sedan bara första veckan i skolan är underbart för då intalar man sig själv att nu j*vlar ska jag plugga och få bra betyg, inte ligga efter med arbeten och skriva fint i blocket och planera i kalendern. Men det håller i sig i max 2 veckor och sedan tänker man att "äh jag kommer nog ihåg denna läxa i huvudet, så jag struntar att ta upp kalendern" men det slutar endå med att den läxan är kvar till sist på terminen ;)


Någon som känner igen sig??  
 

Fina frisyrer!!

Kategori: Allmänt

Braids: Hairstyles Featuring Braids



Tog en liten paus från allt!

Kategori: Allmänt

Skulle ju ha pluggat idag, men istället var jag med på min lillasysters fotboll hela dagen! Så imorgon får det bli en pluggdag! Körde i alla fall Cox nu ikväll och det gick hyffsat för den som vill veta ;) 
Sedan har jag inte gjort så mycket, behövde ta en paus från alla måsten en dag och bara vara och vilja göra det man vill osv! För snart börjar ju skolan igen och då blir det bara massa måsten! 


-

Kategori: Allmänt

Tänk om allt var som när man var liten, inga stora bekymmer eller problem! 


Söndag!

Kategori: Min vardag

Sista söndagen på detta sommarlov, om 5 dagar med idag börjar jag skolan och även då fyller jag år! :) Idag MÅSTE jag köra min häst och sen även göra klart det sista i engelskan så att jag slipper ha med mig det i 2:an igen! 

Men om det blir lite dålig uppdatering så vet ni varför! 

Dålig uppdatering!

Kategori: Min vardag

Har inte haft tid att blogga särsklit mycket idag. Linnéa och jag har inte gjort så mycket men vart upptagna så att vi inte hunnit blogga! Var ett tag på Bronshästen men vi åkte ganska snabbt därifrån, då i alla fall jag tröttnar rätt så fort att titta på ekipagen! 
Vidare hem och mocka, spela spel, baka osv... hann tyvärr/ orka inte köra idag men imorgon och nästan hela nästa vecka så ska det köras! Tävlingsdebut nästa Lördag för mig och Cox! :D 

Nu ska jag titta lite fler bloggar och sen ska jag försöka sova om det går vill säga... har ju haft lite problem om kvällarna nu ett tag att somna + att jag vaknar ganska så tidigt! Vi får se hur det blir ikväll.

God Natt!! 


Bronshästen!

Kategori: Min vardag

Sitter just nu på SORF och tittar när ryttarna går banan!

God Morgon!

Kategori: Allmänt

Sovit 5 ½ timmar inatt, jag har jätte svårt att somna om kvällarna! Jag bara ligger och vrider mig osv, sen skulle det ju vara en annan sak om man kunde sova på morgonen men det kan jag ju inte...
Ska försöka somna ett tag på soffan om det går vill säga, lite vä tidigt att gå upp vid 7! 


Good Night!

Kategori: Allmänt

Nu har jag tittat klart en film, så nu blir det att gå och lägga sig! Imorgon kommer Linnéa vid 11 så då ska jag väl gå och lägga mig så att jag även hinner gå upp och duscha före! 

God Natt!! 

Är ni intresserade....

Kategori: Allmänt

av ett par "vita" converse, jag skulle köpa dem direkt...eller inte ;) 


Så här ser ett par vita converse ut efter att man visat Linnéa lite ridvägar ute i Östersala... fina eller hur? Dem här blir stallskor!

Välkomna till familjen!!

Kategori: Shopping

Titta vad som tillkom till familjen ikväll, jag bara älskar dem!!

 


Bara älskar dem, beställde från spartoo.se bra sida med bra priser! 

Glömmer jämt...

Kategori: Min vardag

..att berätta om vart jag gjort på dagarna samma kväll, så då blir det att man får skriva om gårdagen dagen efter.... men det går ju det med. 
I alla fall igår så vakna jag vid Linnéa och sen vid halv 1 så åkte vi till hennes medryttar häst och jag var så snäll att jag följde med och visa Linnéa några ridvägar, det resulterade i att mina vita converse var grå/bruna av lera så fick åka barfota hem! Men motion fick jag, det fortsattte även för när vi kom hem till Linnéa så cykla vi upp till mig nästan på en gång = uppförsbackar hela vägen! 
Senare på kvällen så gjorde vi iordning åt min kanin, som vi trodde att vi skulle få hämta då, men det vart idag istället. Så istället för det så åkte vi och bada i brottet = mer motion! Så igår var en bra dag på det viset!

Så på kvällen titta vi på filmen Thirteen, enligt mig en konstig film med ett konstigt slut... men helt okej! ;)



  

Fredag den 17 Augusti 2012.

Kategori: Min vardag

Morsning korsning alla underbara bloggläsare!
Idag är ännu en dag med fint väder, så ska njuta i fulla drag! Planerna för idag är att om 45 min ska jag hämta min nya kanin som jag inte har något namn på än.... och senare ikväll blir det att köra mina hästar!
Återkommer med bilder på min nya kanin ikväll eller något sådant!

 

Dem hörde min bön!

Kategori: Shopping

Hahah nu ikväll när Linnéa var in på Ginatricot´s hemsida så hade långkjolen kommit in i svart! Dem måste ha hört min bön, eller att dem ville ha en till köpare ;) 

Bilder från igår!

Kategori: Bilder

Här kommer lite bilder från igår, man känner sig så töntig när man står och "posar" framför kameran! Men vissa bilder vart helt okej! 







Ja, det var några av alla bilder som togs, men det var även dem här som var helt okej av dem! 


Varför??

Kategori: Shopping

Ginatricot har fått in en långkjol som jag länge sukatat efter, men tror ni den finns i svart? Nej, i vinröd och olivgrön, nej tack då får det vara!!




Ute med Linnéa och Ella!

Kategori: Min vardag

Just nu står jag och väntar på en väg, medans Linnea galopperar Ella!

Gårdagen!

Kategori: Min vardag

Tänkte berätta lite snabbt om gårdagen för er! I alla fall som jag tjata så mycket om igår så vart jag väck av våran hund tidigt, men jag somna om på soffan sen och sov till 10! Byttte om och drog med min lillasyster och hästarna runt gruvan på en promenad!
När jag kom hem baka jag en sockerkaka åt dem som kom på kvällen och fira mamma lite, hoppa sedan in i duschen!
Linnea kom sen så vi gjorde iordning oss inför att vi skulle fota varandra till våra nya designer (mer bilder kommer sen). Efter det vart det att äta lite och sen kom min storasyster och storebror, hans sambo Malin och sen lilla Noel (som inte är så liten längre)
Mot kvällningen vid halv 8 kanske? åkte vi till brottet och bada, var faktiskt riktigt skönt när man väl kom i! Och efter det hamna vi här vid Linnéa! :)

Det var min gårdag, hoppas att eran var lika rolig som min! :D    

God Morgon!

Kategori: Min vardag

Sitter just nu i Linneas säng och väntar på att hon ska vakna, det lär ju dröja om jag känner henne rätt ;) Dagens planer ser ut som följer:
- Linnea ska vakna och vi ska äta frukost osv.
- Åker ut till Ella (Linneas medryttar häst) och sköter om henne, rida, ev mocka osv.
- Cyklar hem till mig och kör hästarna antar jag, eller jag måste i alla fall köra dem!

Så långt är dagen planerad, sen får resten av dagen vara oplanerad så länge! Hörs senare! 

  

Film!

Kategori: Min vardag

Nu blir det film- tittande för mig och Linnéa! Se om jag somnar under filmens gång eller om jag håller mig vaken, tar på krafterna att vakna av familjens damphund klockan 06:05!

Men vi höres imorgon, ha det superduperbra så länge!
 

Vid Linnea!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter jag och Linnea hemma hos henne och fixar hennes bloggdesign! Sover här för övrigt inatt!

Vad tyckte ni om den nya designen förresten? Jag personligen tyckte den vart super fin! :)

Before i die...

Kategori: Allmänt






Väntar...

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i soffhörnet och väntar på att sockerkakan jag har bakat ska bli klar! Efter det blir det duschen, känns behövligt efter den svettiga promenaden med hästarna! Gick väl inte så värst fort men det är klar blå himmel och strålande sol så det vart varmt endå! 

Nu ska jag gå och plocka i diskmaskinen, hörs i eftermiddag/kväll! 


Grattis!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller världens bästa mamma, alltså min mamma ;) Så ett superduper grattis till dig på din 47 års dag!!!

 

Goooodmorgon!

Kategori: Min vardag

Hatar att vakna så här tidig när man får sova, men så vart det inte idag! Allt börja med att våran damp hund kom upp till mig så hon väckte mig, men som tur var så hann hon inte hoppa upp i sängen i alla fall! ;)
Hon kom upp vid 6, så försökte somna om men gav upp när klockan var 20 i 6!

Så här med säger jag godmorgon alla kära bloggläsare!!



 

Bloggtorka!

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, har lite bloggtorka! Men antar att jag kommer på något, förr eller senare! 


Hjälp!

Kategori: Allmänt

Vad kan man köpa åt en mamma som fyller 47 år imorgon? Jag har ingen aning faktiskt, så det är lite paniiiik!! 


Barnkanalen!

Kategori: Allmänt

Vakna för ca 30 min sen och nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på Meckar Micke på barnkanalen! Upplever gamla minnen från när man var yngre! 

Snart blir det frukost och sedan får dagen utvisa vad jag ska hitta på! Har inget planerat idag så antar att dagen blir tråkig! 

Wallander!

Kategori: Min vardag

Just nu är det reklam/nyheterna på Tv4 där "Wallander Hemligheten" går, faktiskt riktigt bra än så länge! Vi får se om jag bloggar något mer ikväll eller inte, annars hörs vi imorgon! 

PW

Kategori: Träning

Vart en powerwalk trots allt, känns bra nu efter! Gick runt Bronäs som det heter och jag trodde det skulle ta en timme men det tog 41,31,6 minuter exakt! 
Kändes lätt att gå idag, benhinnorna gjorde inte så ont heller och mer än halva vägen var asfalt!
Det enda dryga är att mina hörlurar börjar glappa, så ibland är det musik i båda och ibland bara i vänster! Tur att jag fyller om 10 dagar så att jag kan önska mig ett par då!

Men det var skönt att röra på sig igen, nu får vi se när det blir nästa gång ;)

 

Funderar på att motionera!

Kategori: Träning

Sitter ute vid runda bordet som vi kallar det och funderar på om jag ska ut och gå! Det lutar åt det då jag har suttit inne hela dagen och inte gjort så speciellt mycket! 

Hörs senare då jag förhoppningsvis har släpat runt mina ben någonstans! ;)  


Så J*vla Sant!

Kategori: Allmänt


Bara älskar William Spetz vidoklipp, så rolig!!
 

Dem här skulle inte sitta fel!

Kategori: Shopping



Vet inte vilken färg jag skulle vilja ha, men lutar åt brun! 


Tråkigt!

Kategori: Allmänt

Har ingenting att göra, hur tråkit som helst! Eller jag har väl saker att göra, men jag orkar inte! En av engelska uppgifterna är klara, nu återstår 1 eller 2 måste maila min lärare och fråga! 

Vad gör ni idag då? Hoppas att ni gör något roligare än mig i alla fall ;)
 

Morsning Korsning!

Kategori: Min vardag

Har just ätit frukost och nu väntar faktiskt lite engelska plugg, försöka bli av med detta skit nu! Så om det inte blir så mycket uppdatering idag heller så vet ni varför!

Ont om tid!

Kategori: Min vardag

Har haft ont om tid att blogga idag, fullt upp från morgon till kväll har det vart idag! Men det har vart en helt okej dag, var med Linnéa nu på eftermiddagen/kvällen och hjälpte till i det stallet där hon har sin medryttarhäst! 

Men nu orkar jag inte blogga mer idag, så nu säger jag godnatt! Så hörs vi imorgon! 

GOD NATT! 
 

God morgon!

Kategori: Min vardag

Sitter här vid köksbordet och har precis ätit frukost, har inte så stora planer för idag! Först ska jag hjälpa mamma att städa någon garderob, sen vid 12 kommer en som ska köpa ett häst-täcke av mig och efter det vet jag inte! Men det visar sig under dagen! 

Nu ska jag klä på mig, men vi höres under dagen! :) 
 
 

God Natt!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter jag i min ny bäddade säng och ska snart lägga mig till rätta och sova! Vart inte så sent med kräftfisket, det börja regna! Men burarna ligger kvar och förhoppnings vis (om ingen tar våra burar) så finns det massor med kräftor när pappa åker dit imorgon bitti!

Här med säger jag godnatt!

 
John Blund! 

Står under ett paraply!

Kategori: Min vardag

Mysigt!!

Kategori: Min vardag

Sitter här med ett litet ljus och har precis ätit grillad korv, mumsigt!! ;)

Första kräftorna!

Kategori: Min vardag

Kräftfiske!!

Kategori: Min vardag

Är nu nere där vi ska hålla till och fiska kräftorna! Dock är det massor med mygg, men vi klarar det med mygga!

Färdig städat!

Kategori: Allmänt

Har nu både rensat klart garderoben och städat klart rummet! Så nu är det fräscht där uppe igen! Ska bli skönt att lägga sig i den ny bäddade sängen ikväll/natt! 

Men nu ska jag duscha osv! Hörs senare med mobilbloggning från kräftfisket! 

Stan!

Kategori: Min vardag

Har precis satt mig i bilen, har vart på stan med mamma! Är nu på väg till Åkrahallen!

God morgon!!

Kategori: Min vardag

God morgon alla kära läsare! Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig lite, orkar inte gå upp än! Blir du chockad Linnea?? ;)

Dagens planer som det ser ut nu är:
- Gå upp om ett tag, äta frukost, klä på sig osv.
- Rensa garderoben på gammalt skit!
- Städa rummet, inte för att det är så värst stökigt! Utan för att damma rent, dammsuga och torka golv, och sist men inte minst bädda rent sängen!!
- Fiska kräftor, är kräftfiske i Sala idag!

Så ser min dag ut, hur ser eran ut!?

Visste ni att..

Kategori: Allmänt

...
- Jag är livrädd för åskan?
- Jag har en systemkamera?
- Att jag gillar att fotogrefera men har inte tiden? 
- Längtar faktiskt tillbaka till skolan, för att få komma in i vardagen igen?
- Är extremt shoppingsugen?
- Är nästan pank, ca 500 kr kvar på kontot?

Höst!?

Kategori: Allmänt

Det verkar som det har blivit höst ute nu på riktigt, termometern visar 8,8 grader ute! Detta är sjukt, det brukar väk endå vara över 10 grader i början på Augusti, eller har jag fel?

 

Bra låt!

Kategori: Musik

 

Förlåt, förlåt, förlåt...

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag inte uppdaterat något idag! Först så var jag med och hjälpte till lite att städa ur min morbrors lägenhet, sen så var jag och Wilma till Linnéa och fira henne i efterskott! Sen var det bara hem och så körde jag Cox runt gruvan, och nu har jag precis ätit sallad från Liljas och nu ska jag gå och ta in hästarna!

Hörs senare!

 

Svar på kommentar!

Kategori: Shopping



 
 
 
 

Svar: Jag köpte dem på Kappahl här i Sala! Helt vanliga svarta! 

Gissa vad!??

Kategori: Shopping

Kan ni gissa vad detta är som kommer klickas hem imorgon 2 till mig och 1 till syrran! Längtar redan!!! ;) 





Plugga!

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit in från stallet, har kört båda mina hästar idag! (Men mer om det kommer jag skriva om på min andra blogg http://stallbernhardsro.blogg.se) 

Men nu ska jag faktiskt plugga lite, JA ni läste rätt! Det är nämligen så att jag har engelska uppgifter som ligger och släpar från förra terminen och blir jag inte klar med dem före innan skolan börjar måste jag tyvärr läsa om en del av kursen :( 
Därför att det blivit så här är att jag har jätte svårt för engelska och det är mitt sämsta ämne, har - och kommer vara det för alltid!

Men så nu vet ni vad jag kommer göra resten utav kvällen!

 

Tankar!

Kategori: Min vardag

Har vart på stan från 12 till nu! Har vart och handlat lite presenter till Linnea, men ska inte avslöja något nu!

Hörs senare, nu ska vi in på Åkrahallen!

New in x 12

Kategori: Shopping

Som sagt så lova jag er bilder på shoppingen igår! Så här kommer det, vissa saker gör sig sämre på bild! 

Bh från lindex- 129 kr (Hade den på mig när jag tog korten så där av ingen "personlig" bild)


Mamma hade köpt 2 bh:ar till mig i Uppsala på rean inne på Cubus! Så tack mammi! :)


En blus/skjorta, lätt det bästa köpet på hela dagen! Den hade kostat 299kr men rea ut den för 50 kr! 

Mamma hade även köpt en cardigan till mig! Så tack så mycket! :D

En jeans jacka från lindex, tycket det var dags för en! Nu fattas det bara en skinnjacka! ;)

Svarta jeans-taights! (Dock köpte jag dem här i Onsdags?)

Ett 10-ämnesblock till när skolan börjar!

En vanlig almanacka! Måste planera upp mitt liv nu när skolan börjar! 

Ny pennor, Linnéa tyckte jag skulle köpa dem för att matcha med blocket!

Ögonbryns penna! Från lindex.

Ett nytt brunt/beige nagellack, kommer nog bli riktigt snyggt! 






Hemma!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från fotbollen, det vart förlust för Sala men vad gör det! Roligt att se i alla fall, men återkommer
snart med lite mer uppdatering! Ska först äta lite bara! 

På fotbollsmatch!

Kategori: Min vardag

Är på fotbollsmatch mellan tv-laget och Sala FF! Hörs ikväll!

Grattis!

Kategori: Allmänt

 Idag fyller bästa Linnéa 19 år, så ett stort GRATTIS till henne!!! 






God natt!

Kategori: Min vardag

Nu ska här sovas, är trött efter dagens roligheter! ;) Hörs imorgon!

Upptagen!

Kategori: Min vardag

Har vart upptagen hela dagen, med att shoppa och vart med Linnéa osv! Såg ni förra inlägget med den fyllda baugetten, den var god kan jag lova! Förresten så har dem gjort inne på Johanssons Cafeé, fint var det! :)

Det jag shoppa får ni bilder på imorgon, orkar inte nu! Men handla upp ca 900 - 1000 kr, så nu är näst intill Åkrahallens lön borta.... men får av kommunen den 27 Augusti så det kommer snart in nya! 

Fika!

Kategori: Min vardag

Väntar!

Kategori: Min vardag

Väntar på Linnea som snart kommer! Bjuder på en bild så länge!

Tisdag!

Kategori: Min vardag

Jag som skulle ta en välförtjänt sovmorgon idag, men dem vara bara till 07:00! Vakna och kunde inte somna om, men man kan ju se det som en liten sovmorgon i jämnfört med att gå upp kl 5 på morgonen! 

Nu ska jag snart gå och fixa iordning mig, men vet inte riktigt vad jag ska ha på mig :O
Hörs senare, lite mobilbloggning blir det nog allt! ;)

 

Creme Fräch!

Kategori: Min vardag

Nu är jag fräch igen, har nyligen kommit ur duschen! Så underbart skönt att inte känna sig skitig! Nu fattas bara en nybäddad säng och ett ny städat rum, sen skulle det vara perfekt, men tror inte jag orkar bädda rent!

Men nu säger jag god natt! :D 


Dagen!

Kategori: Min vardag

Ja, dagen börja med att jag gick upp kl 05:00 för att sedan jobba till 16:00! Men dagen börja med att vi gjorde det vi brukar göra på mornarna och sen åkte vi och titta på "våra" områden vi har hand om! Då hände en sak... vi vart påkörda bakifrån så vart en liten smäll så känns lite i nacken :( Men det blir nog lite bättre, får jag hoppas! 

Sedan när jag kom hem skynda jag mig ut i stallet och mocka, fixa hö och tog in hästarna! Det var tur det för bara nåon minut efter så öste regnet ner!
Så då passa jag på att ta mig ett fotbad, fixa händerna, hade ansiktsmask och måla naglarna och sedan noppa jag ögonbrynen! Bara att det gör så j*vla ont... men det gick det också!

Nu ska jag snart raka benen och hoppa in i duschen! ;)



 


SOMMARLOV!

Kategori: Allmänt

Nu tillhör även jag dem som har sommarlov, haha! Men det ska bli underbart att få vara ledig lite grann, även fast det bara blir 19 dagar ledigt! 
Imorgon ska jag och Linnéa gå på stan och fika osv, fira att jag också är ledig såklart! Sedan på Torsdag så ska jag mina systrar också fika på stan, så denna vecka blir inte så nyttigt :( 

Nedräkning!!

Kategori: Min vardag

Nu är det bara 2 och en halv timme kvar! Sen är det SOMMARLOV i 19 dagar!! ;)

SISTA DAGEN!!!

Kategori: Min vardag

Har 6 och en halv timme kvar av sista dagen på kommun! Så underbart skönt, imorgon ska jag ta en välförtjänt sovmorgon! ;)

Dagarnas motion!

Kategori: Träning

Igår vart det en långsaaaaaaaaaam proemand med hästarna, måste näst intill tagit 45 min runt gruvan! Men vart ju att jag rörde lite på mig i alla fall ;)

Men idag så vart det att gå lite snabbare själv, vart runt gruvan som vanligt och det tog ca 28 min! Tog emot idag, mina benhinnor gör ont om jag går på för hårt underlag och snabbt så fick dra ner tempot lite osv! Men smorde in mig med linement när jag kom tillbaka så borde bli bättre om jag fortsätter! ;)

Sista jobbardagen!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det äntligen min sista jobbardag, skulle ha slutat i Fredags men jobbar igen den Onsdagen vi var på begravning! Men det ska verkligen bli UNDERBART med lite ledigt, har sammanlagt haft ca 30 dagar ledigt på hela sommarlovet om man räknar in dem jag har nu innan skolan också! Men blir bra när andra lönen kommer nu i Augusti, då är det värt allt slit! 


Dagen!

Kategori: Min vardag

Idag har jag hunnit med ganska så mycket även om jag gick upp ganska så sent! Men har kört mina egna hästar (pappa körde Tösen) sen var ju vi ut till Tösens ägare och även där körde jag en häst vid namn Charlie! 
Har inte så mycket mer att berätta så visar lite bilder istället! 

Söt kattunge, som gärna hade följt med mig hem! Han somna till och med i min famn! ;)

Ett sött litet russ föl, lite kaxig var den! Men så söööt!!!

Dem 2 varmblodiga fölen, den som står i bakrunden var lite kaxig och ville bitas osv medans den andra var hur snäll och gosig som helst! Kunde hålla i huvudet och pussa och krama henne!

Efter att jag stått och kliat henne så ville hon följa efter mig!

Öronen lika stora som Lolas var haha och lika mycket hår som Cox! Så denna lilla häst skulle passa hemma hos oss! ;)


På väg till Gåvan!

Kategori: Min vardag

Ska och hälsa på Tösens ägare! Antagligen skulle jag få prova på att köra, spännande! Dem har även föl, så dem ska vi också titta på, hörs när jag kommer hem! :)

Grillmys!

Kategori: Min vardag

Har haft det riktigt trevligt ikväll! Min bror, hans sambo och barn var här och även min storasyster! Vi grilla och prata osv, mös även med Noel! Han somna i mitt knä innan dem skulle åka, sötisen! <3 

Men nu ska jag snart gå och sova! Hörs imorgon! 
 

Fiske i parken!

Kategori: Min vardag

Är och tittar på min lilla syster som metar fisk! Är någon fiske tävling i dammarna så är väl tvungen att heja lite! :D

Fika!

Kategori: Min vardag

Är och fikar hos mormor! :)

God Natt!

Kategori: Min vardag

Nu blir det sängen, är sjukt trött! Hörs imorgon! 
 

Vila i frid!

Kategori: Allmänt

Vila i frid Denise Engström! Alla tankar går till dina nära och kära! ♥ ♥

 

Broddbobadet!

Kategori: Allmänt

Försökte uppdatera när vi åkte till Broddbobadet men det fanns inget internet, så det gick tyvärr inte! I alla fall så var min lillasysters fotbolls- och innebandylag och åkte vattenskidor och någon sorts madrass! Jag satt med i båten och filma och knäppte kort! Var roligt att åka båt och det gick snabbt, härligt!! :D

Så nu vet ni vad jag gjort ikväll! 


Snyggt!

Kategori: Allmänt

Detta skal skulle jag vilja beställa! Det står tro,hopp och kärlek på latin! Super snyggt enligt mig, jag har designat det själv på caseapp.se! 

Rubrik...

Kategori: Allmänt

Vart att jag baka en kladdkaka tills nu ikväll, gott i gott,gott! Just nu bloggar jag ju, haha nej, men tittar även på hawaii five - 0! 
Ska snart även duscha, sen blir det sängen! Nu är det 2 dagar kvar på jobbet sen så! ;)

Det visste ni inte om mig...

Kategori: Allmänt

- Har aldrig upplevt kännslan av att vara utan djur?

- Är lite små rädd av mig, tycker inte om att testa nya saker som är "läskiga"?

- Inbillar mig saker när det är mörkt ute, eller om jag är ute och går själv?

- Gottegris, älskar nästan allt som är onnytigt?

- När jag shoppar är det nästan alltid hästsaker? 
 

Kladdkaka!

Kategori: Allmänt

Har nu bakat en kladdkaka, men tyvärr ska den med till jobbet så får vänta att äta den tills imorgon! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Funderar på att göra en till ikväll, men vet inte om jag orkar!
 

Before i die!

Kategori: Allmänt





Sommaren 2013!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte ta och berätta lite om min och Linnéas sommarplaner för 2013! Jag längtar redan och det är nästan ett helt år kvar! 
Men vi ska i alla fall åka ner till Falsterbo Horse Show (som det ser ut nu) och på vägen ner sover vi en natt på Ullareds camping och är inne på Ullared ca 2 ½ dag för att sedan åka vidre neråt mot falsterbo! Jag vet inte riktigt hur många dagar vi tänkte sova nere i Falsterbo men tror det blir 3! 

Så ni kan förstå att man längtar till nästa sommar, när denna sommar har vart skit! Återkommer med mer information till er när jag vet mer själv!
 

 

Sommaren 2012!

Kategori: Tankar och åsikter

Den här sommaren har varit så himmla tråkig, jag har inte gjort något! Suttit hemma, jobbat och knappt hunnit umgås med någon utanför familjen! Så är det när man jobbar 6 veckor på sommarlovet! Hade velat åkt någonstans och bara komma bort från vardagen över en helg, men det har man inte hunnit! :(

Även att min morbor gick bort tog mycket på krafterna, var och är fortfarande en del tankar om ALLT! Hur, var och framför allt VARFÖR??
Men han har det bra nu, så det är bara en själv som ska gå vidare! 

Även det här j*vla vädret också har ju inte gjort saken bättre! Undra vilken dag senast som det inte regna på, man kommer ju inte ihåg för att det rengar minst 1 gång/ dag! Om det hade vart mer sol, så tror jag att man skulle kunna gjort mer på kvällarna och framför allt på helgerna men, nu är det som det är...

Längtar som bara den till nästa sommar, jag och Linnéa har ganska så STORA planer. Mer om det senare!

 


 

Försökt blogga!

Kategori: Min vardag

Har försökt mobilblogga efter mitt senaste inlägg om ogräs, men internet ville inte samarbeta med mig! :( Men nu ikväll det kanske kan komma lite fler inlägg! För jag tänker faktiskt bara ta en slapp kväll, regnet hänger i luften så ingen lust att köra hästarna eller ut och gå så blir en soft kväll i tv-soffan! 

Rensar ogräs!

Kategori: Min vardag