Årets första dopp...

Kategori: Min vardag

..avklarat! Var till brottet nu ikväll igen med hela familjen och meningen var att jag inte skulle bada men så tänkte jag - Fa, fan måste ju i alla fall bada 1 gång iår! Och så vart det, doppa till och med huvudet ;)

Så nu kan ingen komma och säg att jag inte badat för det har jag gjort nu! Hoppas att det blir någon mer dag, men det visar sig väl! ;)

New in x 3

Kategori: Shopping

Har glömt att visa er vad jag köpte på Ur och Penn i Torsdags när jag och Linnéa var ner på grillnatta! Men här kommer det! :)


Ugglering!








Rast idag igen!

Kategori: Min vardag

Sitter inne och äter en andra frukost för idag! Idag är det bara 4 dagar kvar till jag får ledigt på riktigt...LÄNGTAR!!!! ;)

God Morgon!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu vid köksbordet och har precis ätit lite frukost, ser ut att bli mulet idag :( Idag är det bara 5 dagar kvar på jobbet om man räknar med måndagen, men det ska bli så j*vla skönt!
Tisdag i nästa vecka är min första dag på sommarlovet, då ska jag ta en skön sovmorgon och bara njuta av mina 19 lediga dagar innan skolan börjar igen...

 

Motionerat!

Kategori: Träning

Idag efter att jag var på stan så gick jag ut och pw/jogga med Leija som sällskap (våran hund) i dag var det riktigt trögt men kom runt på mindre än 30 min, så helt okej! 

Efter att jag hade gjort det tog jag, Leija och Wilma en cykeltur till brottet, skulle haft med mig badkläderna var riktigt skönt! Fick lyfta i Leija, det var ingen hitt med vatten enligt henne! 

New in x 2

Kategori: Shopping

Här är det jag köpte idag, inte dem bästa bilderna men ni ser ju förhoppningsvis vad det är ;)



Supersnygg väska enlig mig själv, hihi!


En vanlig grå mjukiströja, superskön var den! ;)




Dem flyger iväg...

Kategori: Min vardag

Var ner på stan nu ikväll och fick med mig 2 saker hem (visar senare) men dem 2 sakerna kosta mig 749 kr, ja pengarna flyger iväg! :O Ja, men lite nödvändigt var det allt! Men bilderna på det jag köpte kommer senare!

 


Just nu...

Kategori: Allmänt

...

Just nu...

Kategori: Allmänt

...

Frukost!

Kategori: Min vardag

God Natt!

Kategori: Allmänt

Nu blir det sängen för min del, har denna vecka och ev. måndag kvar att jobba så sammanlagt 6 dagar kvar att gå upp kl 05:00 :( 
Ska bli skönt när dem 6 dagarna är över kan jag lova... det är som att plåga sig själv att gå upp då! 

Men vi hörs imorgon, sköt om er!! 


Gårdagen i bilder och text!

Kategori: Min vardag

Tänkte dra gårdagen lite! Börja med att Linnéa kom vid halv 11, så då titta vi lite på OS på datorn, men gav upp ganska snabbt då det lagga så mycket! 
Åkte sedan ut till Linnéas sköthäst Ella, gav henne mat osv. Sedan hem och åkte till Gruvan och tog en glass, festis och en kexchoklad!
 


Sedan åkte vi hem och körde lite agility med våran hund Leija, hon var så duktig så! Efter det så titta vi på datorn ett tag, sedan kom min moster,mormor och morbror dem hade handlat till grillspett men hade glömt det  viktigaste som baugette, majs, fetaost, jordgubbar och godis så jag och Linnéa åkte och handla det! ;)
Sedan hem och börja göra iordningen maten som t.ex. att hacka sallad, skära kött m.m.


När vi gjort klart själva maten så gjorde vi en kladdkaka som vi sedan hade jordgubbar och glass till!



Kvällen avslutades med filmen LOL och godis! Filmen är att rekommendera i alla fall! 


Var en riktig fettis-kväll igår, men sådant är tillåtet ibland! 



  

God Natt!

Kategori: Allmänt

Nu ska jag och Linnéa gå och lägga oss! Börjar bli så där jätte-trött så att jag skulle näst intill kunna somna rakt upp och ner! 
Det var bara det jag ville säga, God Natt! ;)


Mysigt på altanen!

Kategori: Min vardag

Sitter på altanen och har det mysigt med familjen, moster, mormor, morbror och Linnea!

Glass!

Kategori: Min vardag

Sitter vid gruvan och tar en glass!

God morgon!

Kategori: Min vardag

Ligger fortfarande kvar i sängen, men det är nog dags att gå upp! Linnea kommer om ca en halv timme + att det är strålande sol och blå himmel, underbart!!! :D

Hemma!

Kategori: Min vardag

Är nu hemma från min boror, kvällen sluta med att jag och Wilma fick natta Noel! Min brors barn, höll på att somna själv! 
Men nu är jag som sagt hemma och ska titta på OS- invignigen!

 

Firar helg!

Kategori: Min vardag

Firar in helg med en cider på brorsans altan, snart blir det grillat! Fredagsmys i högsta grad! ;)

Skönt!!!

Kategori: Min vardag

Nu har jag intagit liggläge! Har nyss klippt gräsmattan så tyckte jag behövde det här! Ska nu titta i lite resekataloger, hoppas ni har det lika skönt som jag! ;)

Längtar hem!

Kategori: Min vardag

Nu vill jag hem och lägga mig i solen, men först ska jag jobba en timme till och sen till Jysk och köpa solsängen! Ha det bra så länge! :D

Slut på rasten!

Kategori: Allmänt

Nu ska det ut och jobbas igen!! Slutar 1 idag, så det är skönt! :D

Hööks-katalogen!

Kategori: Min vardag

Äntligen har den kommit! Nu ska här tittas vad som ska shoppas här näst!

 


Ny kanin!

Kategori: Djur

Den 18 Augusti kommer det hem en liten kanin till mig! Jag ska köpa en från våra grannar/vänner en lejonhuvud tror jag att det är! Tänkte visa lite bilder som Tova Eklundh har tagit! 


Hela familjen!

Kaninen längst till höger blir min den 18 Augusti, visst var den söt! 
 
Jag tror det var en hane, så kom gärna med namnförslag? Pappan heter Gogo och mamman Millan, om det ger lite tips!

 
 

Instängda!

Kategori: Allmänt

Fotboll!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter jag och tittar på fotboll medans jag bloggar! Just nu står det 3-0 till Sverige så kanske dem får en vinst ikväll! :)
Nu är det tydligen halvlek så ska skära upp lite melon till mig och äta, sen är det väl bara att gå och lägga sig! Klockan ringer kl 05:00, men imorgon ska jag försöka få med mig mobilen så att jag kan mobilblogga lite ;)



Hemma!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från begravningen, det var en jättefin begravning eller man kan nästan kalla det minnesstund! Vi var ute på Annedhals idrottsplats, solen sken och det var supervarm! Det var j'vligt jobbigt men fint som sagt, trodde jag skulle svimma ett tag men klara mig från det! ;) 

Nu ska jag gå ut och mocka och sen ev. åka till Jysk och köpa en solsäng alt. solstol! För våran studsmatt är sönder tyvärr, så där går det inte att sola!


Långkjol!

Kategori: Shopping

Något som jag ska införskaffa är en långkjol! Det är så fint om man matchar det rätt vill säga!



Trött...

Kategori: Allmänt

Är hur trött som helst, skulle kunna gå och sova nu tror jag! Kommer att bli en tuff dag imorgon också även fast jag är ledig! Imorgon är begravningen utav min morbror som gick bort för ca 3 veckor sen, aldrig roligt med en begravning och ännu mindre när han var så pass ung! :( <3 

Nu ska jag pyssla med lite annat och sen blir det nog sängen tidigt, kanske jag hinner med ett inlägg till! 

Hur glömsk får man bli!?

Kategori: Min vardag

Det börja imorse när jag kom till jobbet, jag hade vart in och lämnat mina saker i omklädningsrummet och kom ut och kände att min mobil inte var i fickan! Förstå vilken panik jag fick innan jag insåg att jag hde glömt den hemma, så har vart utan mobil hela dagen och därför inga mobilinlägg här! :( Man blir helt handikappad utan att ha den med sig kan jag medge!

Nu blire mat och sen försöka hinna blogga lite grann!
 


Har ni sett vad smart!?

Kategori: Shopping

Jag har inte lagt märke till denna smarta nyhet på HM:s hemsida förrens i förra veckan! Linnéa sa att det funnits i närmare ett år, men vet inte om jag ska tro henne, haha eller om det är jag som inte tittar på kläder på nätet så mycket! 
Men det är i alla fall att man kan matcha ihop kläderna på hemsidan och se hur det ser ut tillsammans, fett smart sak! Önskar bara att alla klädbutiker på nätet hade ett så kallat dressingroom! 

Har inte matchat ihop det seriöst, utan bara för att visa er! 

 
 

Bra låt!

Kategori: Musik

 

Motionerat!

Kategori: Träning

Sitter hät fortfarande i mina träningskläder, kom hem från en powerwalk för ca 30 min sen! Det var riktigt skönt kan jag lova, gick bara runt gruvan det tog ca 30 min så helt okej tid! 
Det är just det där att man ska ta sig ut som är svårt, sen när man väl har gått i ca 5 min så går benen princip av sig själva! 

Nu ska jag försöka gå i alla fall 4 dagar i veckan, men det brukar ju alltid ändras åt det sämre hållet! ;)

Rast!

Kategori: Allmänt

Sitter ännu en gång nere på förrådet, men vi har rast ett tag till så jag passar på att blogga! :) Har inte så mycket mer att säga, så hej då så länge!

God morgon!

Kategori: Lovisa

Sitter just nu nere på förrådet som det kallas här, börjar jobba halv 7 men pappa ska jämnt vara ute i så god tid! Skulle kunna sova i en kvart till, men nu är det ju försent, haha! För er som inte vet vad jag jobbar med kan ju få veta det .... sommarjobbare på kommun inom parken och får rensa ogräs, plocka sopor och klippa träd! Lät väl roligt att göra det 8,5 timme 5 dagar i veckan? ;) Här med säger jag godmorgon!

Välkomna alla bloggläsare!

Kategori: Allmänt

Hello alla bloggläsare! Dem flesta vet ju vem jag är från http://stallbernhardsro.blogg.se så någon större beskrivning  utav mig tror jag att vi struntar i! 

Lite kort i alla fall så är jag snart 17 år och börjar andra året på Ösby naturbruksgymnasium inriktning smådjur! Så 2 år kvar till studenten! Som ni också även vet så har jag en egen shettis och en som jag lånar, men dem ska jag försöka bara hålla på min andra blogg! 
På denna blogg ska jag blogga om mitt privat liv utanför hästarna, om jag nu har något det visar sig väl antar jag om någon vecka, hahah! 

Men jag vill bara säga välkommen till min nya blogg alla kära bloggläsare!

 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt