Lång dag!

Kategori: Min vardag

Lång dag i Eskilstuna idag, jag är hyfsat nöjd med starterna ! Men det finns mycket att förbättra självklart men för att vara andra tävlingen så!

Ligger redan i sängen, tar på en att vara nervös och vara ute hela dagen! NU: Några avsnitt av Andra Avenyn! :D

Lång dag!

Kategori: Min vardag

Lång dag i Eskilstuna idag, jag är hyfsat nöjd med starterna ! Men det finns mycket att förbättra självklart men för att vara andra tävlingen så!

Ligger redan i sängen, tar på en att vara nervös och vara ute hela dagen! NU: Några avsnitt av Andra Avenyn! :D

Fryser!

Kategori: Min vardag

God eftermiddag! Sitter här i köket och fryser så in i norden! Var körträning ute i Salbohed imorse och det gick bra, så nu är vi laddade för tävlingen imorgon! ;) 

Snart ska jag gå ut och fixa stallet och packa lite saker! Så vi höres senare ikväll eller något sådant! :D


Ingen motivation!

Kategori: Allmänt

Höres imorgon! Nu blir det sängen för att orka med morgondagen! God Natt! :)

Helg!!

Kategori: Min vardag

Skoldagen redan slut och nu är jag på väg hem! Skönt! Dock är det fullt upp för mig nät jac kommer hem!Ska skynda mig ut och köra, fixa stallet, in och äta och sen ut i stallet igen och lasta Cox för att åka till Veterinären och raspa tänderna!
Sen ikväll måste jag verkligen plugga, var borta 2 dagar och har läxor och prov som jag inte vet hur jag ska hinna med, men det ska väl gå det med! ;)

Sämst uppdatering....någonsin!

Kategori: Min vardag

Var hemma idag också och ändå har jag inte bloggat! Dåligt av mig kan jag tycka, men idag har jag legat i soffan hela dagen näst intill och tittat på AA och sen på eftermiddagen så laga jag mat tills mamma och Wilma kom hem! Vidare till Granngården för att byta ett regnställ och även köpa kraft-foder till Cox och även lite annat! 

Hem och skynda mig ut och körde honom, han var riktigt rolig att köra idag! Han hade en ärlig framåtbjudning och ville jobba! Min lilla syster trodde att han var det för att hon var med! ;)

Så det har jag gjort idag, det som skulle ha behövts gjort, som att plugga! Ja, det vart det inget av... ;)

 

Dumma mig!

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig uppdatering idag, men har bara vart en slappdag framför olika ung och bortskämd program och AA- avsnitt! :)
Hade ju hoppats att jag skulle hunnit longera Cox, men vart tyvärr för sent! Så imorgon blir det galopp arbete ute efter vägarna!
Men nu vet ni hur det ligger till, sår nu fortsätter jag min slappdag med en slappkväll! Så inga mer inlägg ikväll, så önskar er en trevlig kväll/natt! ;) 


     

AT HOME!

Kategori: Min vardag

Hejsan svejsan! 
Vart hemma från skolan idag, mensvärk inte roligt! :/Jag hoppas att det är bättre tills imorgon, men det visar sig väl!  Har absolut inte gjort något, ska nog ta fram lite läxor och försöka plugga!

Vid 5- tiden ska familjen och äta hos farmor och farfar, sen hem och antingen köra runt gruvan eller longera här på gården! Spelar ingen roll hur man mår själv nu, han måste röra på sig när det är tävlingen i helgen!

Nu vet ni hur läget ligger till, höres senare hoppas jag! :)



 
 
 

Hinner inte!

Kategori: Min vardag

Har fullt upp denna vecka, absolut så fullproppad som det näst intill kan bli!
Har tävling med Cox på Söndag, så veckans dagar går åt att hålla igång honom + läxor/prov och att det är andra saker inbokade här och var! Så om bloggen inte blir så uppdaterad, så vet ni varför! ;)

Nu tillbaka in i Naturkunskapsvärlden ett tag till!

Tror jag ska skaffa...

Kategori: Träning

..GYMKORT, på workit24hour! Just nu har jag ett tio kort på Esplanadens sjukgymnastik, men det är snart slut + att dem inte har något löpband där! Men det har dem på workit24hour + andra roliga saker!

Passar perfekt nu på höst- och vinter halvåret att ha gymkort då det oftast är regnigt, snö och kallt! Det bästa är att gymkortet bara kostar 199kr/månad så då kan man ju ta en månad i taget osv!

Ska tänka på saken några dagar till + att jag tycker det är skittråkigt att gymma själv men ahja! Återkommer hur det blir senare! ;)

      

God Morgon allesammans!

Kategori: Min vardag

Sitter just nu i soffan klar för skoldagen, vart lite tidigt idag! Tänkte inte på att jag får skjuts till stationen på Måndagar, då Leija är med! Så då får man sitta här och uggla, haha ;) 

För övrigt var det riktigt kallt ute idag, bara strax över 2 grader varmt! Så nu är det verkligen höst, träden är gula, löv på marken och det är så där hög klar, kall luft! Mysigt på ett vis, men hemskt på ett annat! 

Ny vecka!

Kategori: Träning

Nu under den här veckan jag känt mig kraslig så har jag inte följt in träning och kosten så bra! Har struntat i att motionera (då jag haft ont i halsen och känt mig krasslig) och har ätit godis, fikabröd osv! Så nu känner jag mig frisk igen och då ska jag ta tag i mitt liv igen...! 

Lite punkter jag ska försöka hålla.

- Äta lagom, enligt tallriksmodellen! 
- Inget godis,fikabröd och dyl. 
- Motionera i alla fall 3 dagar i veckan + 1 dag gym.
- Inte småäta. 

Det är vad jag ska hålla nu! 

Ni har väl inte missat...

Kategori: Video

Såg det nu...

Kategori: Min vardag

Såg att inlägget här under vart jättekonstigt när det publicerades! Bilder ska inte vara på det där viset, men orkar inte ändra det nu, men ni ser ju i alla fall hur det ser ut och lite så! Ska snart dra iväg på innebandy, hörs senare under kvällen! ;)

Sommarköket i bilder!

Kategori: Min framtid

Nu kanske ni får en uppfattning hur det ser ut i verkligheten! Just nu använder vi det som förråd, ingen som bott där på x antal år, närmare bestämt sen min brosa flytta hemifrån ;)


 
Dörrarna in till sommarköket, källaren och "uteplatsen"
 

"Trapphuset" och hallen! 


Hallen har en upphöjd yta, som just nu är helt fullproppad med saker! Här skulle jag vilja göra något speciellt!

       
 
Sovrummet, inte så stort som man kan tro! 

           
 
           

           

Detta är kök och vardagsrum i ett, har en lösning på detta problem så att jag får som 2 rum i 1. 

Innan jag kan flytta in osv så ska det isoleras, går inte att bo där på vintern (även fast min brosa gjorde det) och tapetseras om, måla om och defenetivt måla om dem fula köksluckorna! Dem är hemska!! ;) 


 
 

Söndag den 23 september 2012.

Kategori: Allmänt

Morsning Korsning! Lika dåligt väder i dag när jag vakna, dock regna det inte lika mycket men i alla fall! Hade ju tänkt att gå upp vid 7, men när jag titta ut bestämde jag mig för att inte köra! Kanske att jag går en promenad med han, så då vila jag till halv 8 istället! 

Nu ska jag snart äta frukost och sen blir det att fixa stallet! Hörs under dagen! 

God Natt!

Kategori: Min vardag

Nu vänats sängen! Klockan står på 7 för att hinna med alla morgondagens planer! Vi höres!

Morgondagens planer!

Kategori: Min vardag

Imorgon är det en del som ska göras bla. står detta på listan!

- Gå upp i tid och i alla fall köra Cox och fixa stallet! 
- Min morbror kommer och vi skulle fortsätta en snabbis på släktforskningen. 
- Duscha.
- På innebandy seriepremiär för damerna.
- Hem och plugga. (Om jag orkar) 



 

Sommarköket skiss!

Kategori: Min framtid

Jag tänkte ta och skriva lite om min framtida "bostad" i något/några år! Ska antagligen flytta ut dit i vår, sommar! Så tänkte berätta lite om hur det ser ut nu och hur jag vill ha det!
Ska ta lite kort imorgon hur det ser ut i verkligeheten också, så ni får en verklighetsuppfattning av det! 

Här är en liten skiss av hur det ser ut, dock råka jag rita dit en spis som inte finns där än och sen fattas det en dörr! Men annars stämmer allt. 

Och det är inte skal enligt!

Kommer komma upp fler inlägg om sommarköket i veckan, hoppas att ni vill läsa! 
 

Snart iväg!!

Kategori: Min vardag

Hejsan! Har nu plockat undan lite här hemma och stallet är klart, skönt! Snart ska jag och Leija (våran hund) gå en promenad till mammas jobb och sedan åker vi vidare till affären och handlar tills ikväll, hoppas på något gott! Det visar sig helt enkelt ;)

För övrigt har jag inte hunnit skrivit något bra inlägg till er, än... men ska försöka hinna med ett ikväll! Jag hade nämligen tänkt gjort det, men då kom min morbror och vi börja titta på släktforskningen vi höll på med förra året och lite längre kom vi!

Så, det är min dag än så länge! Hörs senare!

 

Tråk väder!

Kategori: Min vardag

Hejsan allihopa! Lördag idag och regnet öser ner utanför fönstret, ovanligt? Vakna vid klockan 09:30 imorse, och vart på en gång deprimerad över det äckliga vädret!

Mina planer för idag var att raka Cox och köra båda, men tror inte det blir idag! Utan jag tänker ta en innedag idag, ska försöka få ihop lite inlägg och även plocka undan lite innan mamma kommer hem! Eventuellt att jag kommer ta en timme och plugga ikapp lite! ;)

Hörs senare, med förhoppningsvis något intressantare inlägg! :D

  

Godnatt!

Kategori: Min vardag

Full rulle!

Kategori: Min vardag

Ja, fullt upp hela dagen! Var med mamma och handla imorse och sen har jag vart ute från kl 12 till ca halv 5! Har kört båda hästarna, mockat och fixat allt annat i stallet och sen även klippt klorna på 3 kaniner! Och nu sitter jag här ny duschad och väntar på att Linnéa ska komma!

Blir nog inte så mycket mer bloggning ikväll, eller ah det visar sig väl! ;) 


Godmorgon!

Kategori: Min vardag

Godmorgon allesammans, ännu snorigare idag men vad stoppar det!?
Inte stallet i alla fall, Cox ska köras och även Tösens ska få ett körpass! Var några veckor sista, men jag har verkligen inte tid på vardagarna!
Skolan tar upp all tid och hösten börja komma = mörkt vid 7 nu och värre blir det! :(
Men tyvärr kommer jag inte gå till gymmet idag, vill bli frisk och kry innan jag börja anstränga mig mer!




 

Nu blir det god natt!

Kategori: Min vardag

Nu blir det sängen för min del, näsan är täppt och jag är trött! Hoppas att jag förblir friskt och att det inte bryter ut ordentligt, för jag måste vara frisk till nästa helg då det både är körträning och körtävling!
Alltså fullt upp, ger mig tusan om att förkylningen vart värre efter igår då min idrottslärare tvinga mig att vara med, hon är inte populär av mig just nu...!  

Nu ska jag gå och sova, ska försöka komma upp i skaplig tid då jag ska köra och fixa lite! På kvällen kommer även Linnéa hit, det var ett tag sen! :)





Mysig körtur eller inte...

Kategori: Min vardag

Jag som trodde att jag skulle få en mysig kväll i kärran med bästa ponnyn framför, men så vart det inte! Visst så var Cox fin, men vädret däremot var nästan katastrof! Det blåste, var kallt och på slutet börja det regna, så på slutet satt jag som en ispinne på kärran ;) 

Men annars var det helt okej, dock kunde det ha vart sol på himlen men ahja! 

Torsdag, min fredag!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Hoppas att ni har haft en bra dag! 

Fick sluta ca 1 timme tidigare idag, från den tråkigaste lektionen idag! :) Så kom hem ca 1 timme tidigare också! Nu snart blir det mat och sen ska jag ut och köra min underbra ponny, fint väder och jag hoppas på en fin Cox också så blir detta en bra kväll! 

Hörs senare ikväll, ska försöka hitta på något intressant inlägg! ;)

Förlåt, förlåt, förlåt...

Kategori: Allmänt

Sämsta bloggningen idag, men har värsta dagen i skolan först! Sen hem och kasta i sig lite mat, för att sedan ut och köra en snabbis! In och plugga och sen kom min storasyster och hälsa på, roligt! :) 

Så fullt ös, medvetslös haha! ;) Nej, men alltså ingen tid för bloggen tyvärr, men imorgon är det "fredag" så då ska jag försöka blogga! :))

Saknar mitt hår, varför skulle jag klippa det... :((

Förlåt, förlåt, förlåt...

Kategori: Allmänt

Sämsta bloggningen idag, men har värsta dagen i skolan först! Sen hem och kasta i sig lite mat, för att sedan ut och köra en snabbis! In och plugga och sen kom min storasyster och hälsa på, roligt! :) 

Så fullt ös, medvetslös haha! ;) Nej, men alltså ingen tid för bloggen tyvärr, men imorgon är det "fredag" så då ska jag försöka blogga! :))

Saknar mitt hår, varför skulle jag klippa det... :((

Religion!

Kategori: Min vardag

Pluggar idag igen...

Kategori: Min vardag

Visst lät det roligt, men det är behövligt! Så det är väl bara att fortsätta förstår jag... kanske att jag blir klar till 9 idag, eller vad tror ni!

Hade förövrigt ingen håltimme idag så tyvärr kunde jag inte blogga mer än ett inlägg från mobilen som ni såg! Och som det verkar nu så kommer det nog bli ganska dött här ikväll med tyvärr :/ 

Jag hoppas att ni har en trevligare kväll än mig, för att läsa om riksdagen är inte så roligt! ;) 

Führens elit!

Kategori: Min vardag

Sitter just nu på svenskan och tittar på film, en sådan där tråkig film som man alltid får se i skolan!

Färdig pluggad...för ikväll!

Kategori: Min vardag

Nu har jag pluggat klart för ikväll, men tror inte något gick in i huvudet om jag ska vara ärlig, haha! Men i alla fall, så får jag väl plugga på min håltimme som är 2 timmar lång + 1 timme lunch så sammanlagt 3 timmar! 
Ska snart gå och sova, har precis duschat och ska lägga mig i en nästintill nybäddad säng (bädda rent igår) underbart kallas det! ;) 

Nu säger jag god natt så höres vi imorgon! <3 



Säga att jag lever!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara svänga in en kort sekund och säga att jag lever, fast uppdateringen suger idag! Nu ska jag plugga och sedan hoppas jag kunna slänga in något mer inlägg mot kvällningen!

Men då vet ni varför jag inte kommer blogga så flitigt ikväll! 


Jag kom ut!

Kategori: Träning

När vi kom hem från innebandyn och mormor så skulle pappa ut och gå med Leija runt gruvan, så jag passa på att följa med! :) 



 

16092012

Kategori: Allmänt

God eftermiddag alla kära bloggläsare! Har inte hunnit blogga förrens nu, har kört Cox tidigt imorse, sedan in och städa mitt rum! Nu ska vi snart ner på innebandy och sen kanske vi skulle till mormor en snabbis, åker sedan hem och ska försöka plugga lite om jag orkar ;) 

Hörs senare ikväll! 

Morgondagens planer!

Kategori: Allmänt

Imorgon ska en del göras, så antar att jag inte kommer ha så mycket tid till att blogga! Men sådana dagar måste också finnas, tyvärr :/ 

Men så här på ett ungefär kommer det se ut:

- Sova så länge jag vill, eller jag ställer klockan på 10 fall att.
- Äta frukost och sådant där ondöigt... haha ;)
- Antingen köra Cox eller ut och gå.
- Antingen ut och gå eller köra Cox.
- Städa rummet!
- Plugga!!! 

Så ser min Söndag ut, har ni några planer!? 

Trött!!

Kategori: Min vardag

Börjar bli trött nu, tar på krafterna att gå upp klockan 07:00! Så känner att ögonlocken börjar bli tyngre och tyngre, så somnar väl här på tangentbordet ;) 
Nu ikväll har jag inte gjort något, skönt med chillkvällar ibland också! Nu snart ska jag gå och sova, känns välbehövligt, kan ju hoppas på 8 timmars sömn i natt så jag är utvilad till ännu en vecka med plugg, skola osv. 

Hörs senare med ett inlägg om morgondagen!

 

Här ska det vara en rubrik!

Kategori: Min vardag

Hejsan svejsan alla! Har ni haft en bra solig söndag? Det har jag haft i alla fall! 

Som ni sett så var jag i Köping och titta på fotboll och sen var vi in på assist! Det var inte så mycket roligare! Nu ikväll så körde jag Cox vart något vid 7, 43 km eller något sådant! Var behövligt kan jag säga, han var fin även fast han vilat 4 dagar! 

Det är vad jag har gjort idag och nu ikväll blir det matpaj med en god sallad, mums! ;) 

Snart klart!

Kategori: Min vardag

Snart är matchen klar och då åker vi vidare till assist, sen vidare hem! Hoppas att det är lika fint väder hemma som här!! ;)

Ska nog beställa...

Kategori: Shopping

Att jag aldrig lär mig, skulle ha besällt den här jackan igår eller i förrgår! Nu är extrapriset över så nu kostar den 599 kr igen... men det är kanske det man får betala för en "skinnjacka" idag?
Tror dock att den kommer få bo hemma vid mig den också, 600 kr fattigare kanske inte gör så mycket...eller?? 




   



Så snygg!! 




Snart på väg till Västerås!

Kategori: Min vardag

Sitter just nu i bilen vid Lärkan! Samling innan bilen styrs mot Köping, Wilma har fotbollsmatch!
Senare idag hoppas jag att det är fint väder så jag kan köra Cox, eller det får väl regna också, för jag måste ändå köra!

Hörs senare!! :)

Fredag kväll!

Kategori: Min vardag

Nu sitter jag i soffan och har/haft en riktig slappar kväll i soffan med kebab och allt! Har gjort allt förutom en punkt och det var att köra Cox, var så dåligt väder så jag hade ingen lust alls! Men från och med imorgon så måste jag börja köra honom, är tävling i Eskilstuna den 30 September så är väl dags med lite hårdkörning! ;) 

Men min dag har vart helt okej, och det allra bästa var att jag tog tag i kragen och kom iväg till gymmet! :) 

Kebab!!

Kategori: Min vardag

Före och efter!

Kategori: Min vardag

Här kommer för och efter bilder på mitt hår! 

Före: 




Efter:





Det vart sjukt kort, jätteovant men det går nog snart över! Ca 15 cm vart det som klipptes av, men jag får skylla mig själv, kunde ha gått tidigare och inte behövt ta så mycket....! 

Hejsan svejsan!

Kategori: Min vardag

Hur är det med folket, haha! Med mig är det i alla fall bra, om ni ville veta ;) Har följt planen så här långt, har dock bara hunnit till punkt 4, eller punkt tre vart inte av då jag inte hitta någon skinnjacka som var i den modell jag ska beställa! Får beställa en på chansning, och hoppas att det går vägen! 

Så nu är det Cox som ska aktiveras, dock är han blöt då han gått utan täcke och det har regnat eller det kanske regnar nu med! Så vi får se hur det blir, men skulle behöva men ingen större lust i detta väder! :/ 

Vi hörs senare med bilder på mitt hår och lite sådant, det vart kort kan jag lova :S 

Dagens planer!

Kategori: Min vardag

Idag har jag en del saker att göra, ska försöka hinna med allt på den här listan!


- Gå upp vid halv 8!
- Åka iväg till gymmet vid 9, kvart över 9.
- Prova en skinnjacka på HM så jag kan jämnföra stl sen på en annan på bubbleroom. 
- Toppa håret.
- Hem och köra Cox ev också Tösen!
- Ha en riktig slappkväll framför tv:n! 

Hörs senare idag, men ha det bra så länge! 

Mitt hår!

Kategori: Tankar och åsikter

Imorgon ska jag äntligen iväg och klippa mig, har inte gjort det på ca 2 år :O Det är hemskt, förut så klippte jag mig 2-3 ggr per år! Men nu när jag har fått börja betala själv så har man blivit lite snål, inte bra! 
Men ska bara toppa det, eller jag vet inte om jag kan kalla att toppa det när jag säkert är tvungen att ta av ca 10 cm för att få det fräscht igen... men det får jag skylla mig själv! Kunde faktiskt gått tidigare och kanske bara behövt ta 5 cm, men sådant är livet! :/

Det ända som är lite surt är att nu när mitt hår nästan är nere vid rumpan (utsläppt) så ska det klippas av, men nästan det fulaste som finns är slitet hår!
Folk säger till mig, hur kan du klippa dig, ditt hår som är så fint osv! Men just nu så är mitt hår alldeles för slitet, så det är inte fint!! Men imorgon ska mitt bli fint igen, äntligen!!
Dock kommer det bli ovant med kort hår ett tag, men mitt hår har växt som ogräs förut så hoppas att det gör det nu med!
Mitt hår är min käraste ägodel, haha nej men är faktiskt "stolt" över det!


Ni får för- och efter bilder imorgon!   

Torsdag kväll!

Kategori: Träning

Förlåt för dålig uppdatering nu ikväll, men jag strunta i att köra och följde med mamma ner på Wilmas fotbollsträning för att följde med ut och gick! Dock gick jag så sakta med mamma så kände ingen ansträngning, så då gick jag några varav på löparbanan, ni vet den där oranga vid lärkan! 

Med mamma gick jag 3,54 km och brände 263 kalorier, sen när jag gick själv så vart det 2,47 km och brände 203 kalorier! Så sammanlagt vart de 6,01 km och 466 kalorier brända, känns bra det här! ;)

  

Djurens biologi!

Kategori: Min vardag

Torsdag!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter jag i djurhuset och väntar på att lektionen ska fortsätta, är hur trött som helt idag! Höll nämligen på att somna både vid köksbordet och i bussen på väl till skolan, inte bra! Måste lära mig och gå och lägga mig tidigare kanske? 

Idag är det i alla fall "fredag" när jag kommer hem ska jag förmodligen äta något först och sen blir det att köra Cox kanske ev. Tösen också men det får vi se! Kanske att jag tar med henne på en kort promenad runt gruvan, då får jag också röra på mig... uhm nu vart det svårt! 

Vi hörs senare, har en del ideér på blogginlägg, så kanske att dem kommer upp ikväll! ;) 

Mjukis!!

Kategori: Min vardag

Idag kör jag på mjukisbyxor, slapp T-shirt och tjocktröja! Hur skönt lät inte det?? ;)

Onsdag kväll!

Kategori: Min vardag

Nu sitter jag här vid köksbordet och ska snart gå och borsta ut håret innan jag går upp och sover! Är hur trött som helst, men bara imorgon kvar innan helg för min del! 
Har inte blivit så mycket bloggning idag, men det har berott på att vi har den värsta skoldagen på Onsdagar = ingen tid att blogga! :(  

Har inte så mycket mer att säga, skulle bara gå in och säga godnatt men det vart lite mer ;) 



Kom äntligen ut!!

Kategori: Min vardag

Känndes som mina vader skulle ta död på mig ibörjan av PW men sen efter att jag gått ca 2 km så släppte allt och jag kunde ha gått säkert flera kilometer efter det jag sluta! Men skönt var det i alla fall efteråt eller i alla fall ett tag innan jag höll på att frysa ihjäl!
Gick nämligen till Wilmas fotboll och titta på en match hon inte ens var med på, ibörjan var det helt okej men sen när jag hunnit "svalna" så vart det verkligen iskallt! 
 
Åke lite tidigare innan matchen var slut som tur var och handla, sen hem och hoppa in i duschen med vattentemperatur 100, hahah kanske inte så mycket men bra varmt var det så SKÖNT!!

Så, så har min kväll sätt ut! Hoppas eran vart bra! :D   

Promenerat!!

Kategori: Träning

Höstväder!

Kategori: Min vardag

Hej alla läsare! 

Nu är det riktigt höstväder ute, det regnar och blåser ute! Mysigt på ett sätt, men kanske inte för hästarna som är ute (dock med täcke). 
Hann precis köra klart Cox innan det börja regna, tur det! Men dock vart min promenad inställd! :( 


Hahaha jag dör....

Kategori: Video

OWG%20chockerar%20X%20Factors%20jury%20med%20Kenza%20baby

Vet inte om man ska skratta eller gråta...jag väljer att skratta! ;)
 

Lunch!

Kategori: Min vardag

Tänkte bara svänga in en snabbis och säga hej! Snart är det lunch, är vrålhungrig hoppas att det är god mat bara! ;) 

När jag kommer hem i eftermiddag så blir det att köra Cox ev. ha Tösen på släp och sen ska jag försöka ta mig ut och gå! Får se hur sent det blir, men ska försöka! 

Hörs ikväll, ha en fortsatt bra Tisdag så länge! :D 


Fullspäckad dag!

Kategori: Min vardag

Idag har det verkligen vart fullt upp från morgon till kväll! Hade med mig Leija till skolan och det gick faktikst bra, vi spåra och det gick bra, men kan gå bättre! 
Sedan när jag väl kom hem så åt jag lite och sen var det bara ut och fixa stallet och köra Cox, "tvinga" med pappa i kärran så att Tösen kunde springa bakom! Två flugor i en smäll kallas det ;) 

Och nu ikväll har jag pluggat svenska, så nu är det klart! Skönt! :) 

Söndag kväll!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter jag i soffan och är nyduschad, underbart skönt! :) Linnéa var här ikväll och fira oss som sagt, jag fick ett nudefärgat läppstift och presentkort på hm. Tack för det bästa du! :)

Imorgon har vi hundlektion i skolan så då ska jag ha med Leija, önska mig lycka till!
Vi hörs imorgon, nu blir det snart sängen! :)
 

 

Helt slut...

Kategori: Min vardag

Blir nog inte att jag kör eller går idag, helt slut verkligen! Ont i huvudet och helt orkeslös, tror det är en förkylning på ge! Min lillasyster har vart sjuk en vecka med feber och ont i halsen, så jag vet väl vad som väntar mig :(

Blir i alla fall fika ikväll, gott!
 

Vid mormor!

Kategori: Min vardag

Är just nu hos mormor och fikar, ska snart hem och köra! Ska även försöka hinna med en Powerwalk, men det visar sig!

Hörs ikväll, puss och kram!

Morgondagens små planer!

Kategori: Min vardag

Imorgon blir det en fullspäckad dag, som det ser ut nu i alla fall! Men så här ser dagen ut! 

Vid 11- tiden åker vi och tittar på innebandy.
Vidare hem och köra båda hästarna lite kort, bara så att dem får röra lite på sig! 
Försöka hinna gå en promenad och duscha innan klockan 18:00! 
Vid 18-tiden så kommer Linnéa och firar mig och Wilma! 

Dagen är fullspäckad som det ser ut nu, men det ska nog hinnas med både det ena och det andra! :) 


 

Nu är jag hemma!

Kategori: Min vardag

Nu är jag hemma efter en hel dag borta, men roligt har det vart! I alla fall så var jag ju på innebandy och tyvärr så förlora dem 5-6 :( Men sådant är livet! 

Kommer snart ett imlägg om morgondagens planer, så håll koll! 

Vi snackar innebandy, innebandy...

Kategori: Min vardag

Har vart med Ebba hela dagen, hade sjukt roligt! Om ett gott skratt förlänger livet så lever jag nog i några år till efter den här dagen! Du är bra du Ebba! :))

Nu ska jag på Innebandy, hoppas dem vinner... Återkommer senare med resultat! :))

New in!

Kategori: Shopping

Jag kunde inte låta dem här skorna gå förlorade, så dem fick komma hem och bo här ;) Det var dem här som jag prova när jag och Linnéa var och shoppa i Västerås! 




Inte den bästa bilden, men jag personligen tycker dem är jätte snygga! 


God morgon solstrålar!

Kategori: Min vardag

Gick upp lite väl tidigt för att vara en Lördag, jag tyckte mamma ropa på mig och även min lillasyster sa åt mig att mamma ropa! Så jag titta inte så noga på klockan, så det såg ut att vara vid 8, men istället var den bara 7 ;( Men nu är jag uppe så får väl sitta framför datan ett tag innan jag åker till Ebba! :D

Vad ska ni göra idag? Ser ut att bli fint väder i alla fall så det är väl ett + :)



Imorgon!

Kategori: Min vardag

Ska snart gå och sova, tidigt på en fredag kanske någon tycker men ska vara ute i Ransta vid halv 11! Imorgon ska jag umgås med bästa Ebba, kommer nog bli en bra dag med andra ord! Så det kommer nog inte bli någon jätte bra uppdatering, men då förstår ni varför!

Ev. på kvällen så ska jag på innebandy, är Tinget Cup i Sala i helgen! Om jag inte hinner imorgon så blir det i alla fall på Söndag! :D 

Nu väntar sängen, så God Natt! 

Mys kväll!

Kategori: Min vardag

Ikväll blir det en riktig myskväll, med min underbara lillasyster! Vi ska beställa köpmat, titta på film och sen köpte jag faktikst en marabou digestive, mums! ;) Men kommer nog ha ångest sen, men ahja ;) 

Nu ska jag snart ringa och beställa maten och sen blir det att mysa ner sig i soffan hela kvällen! Underbart kallas det! 
Hästarna fick förövrigt vila båda två och städningen och plugget får vänta! Det ända som jag gjorde på listan var att jag kom ut och motionera, så det var väl den bästa saken på listan! Så det var väl tur att den vart gjord i alla fall! ;)

Uppdaterar mer senare! 

  

Jag kom ut!

Kategori: Träning

Det vart en promenad trots allt, ca 5 km och 403 kalorier brända, känns bra! 






Ännu bättre är det att Run Keeper fungerar, har inte fattat att man måste sätta på platstjänster via inställningarna, haha oteknisk! ;) 

Good Morning!

Kategori: Min vardag

Hejsan svejsan! Har nyss vaknat och nu sitter jag och äter frukost, har inte bestämt mig än om jag ska köra Cox först och sen ut och gå själv, eller tvärtom. Svårt val det där! ;)

Dagens planer ser ut så här (kan ju bli någon förändring!) 

- Ut och gå eller köra Cox.
- Köra Cox eller ut och gå.
- Plugga.
- Ev. städa rummet.
- Ev, städa sadelkammaren.
- Duscha. 
- Slappkväll framför tv:n.

Får se vart detMita slutar! 

God Natt!

Kategori: Allmänt

Torsdag kväll!

Kategori: Min vardag

Nu är jag äntligen inne från stallet, eller har vart det i närmare en timme haha ;) Men körde i alla fall båda hästarna, mocka och fixa allt annat! Så det var min Torsdags kväll, hur var eran? :)

Helt ovärt inlägg, men bättre än inget... eller! ;) 


Dags för nästa!

Kategori: Min vardag

Väntar!!

Kategori: Min vardag

Just nu väntar jag på bussen som går utifrån Ösby! Idag är det ju "fredag" för mig, då jag är ledig själva fredagarna!

I alla fall när jag kommer hem så ska jag äta och köra hästarna! Skulle behöva ut och gå, men vet inte om jag hinner! Annars så får jag gå imorgon när jag är ledig!! ;)

Ett sista!

Kategori: Min vardag

Detta blir kvällens sista inlägg, nu ska jag klä av mig lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av AA! Värt inlägg... nej! Men nu säger jag god natt!:)

 

Fullt upp!

Kategori: Min vardag

Har haft fullt upp hela dagen och när jag väl kom hem var det bara att äta och sen skynda jag mig ut och körde först Cox och sen av med allt på honom, för att sedan köra Tösen! 
Nu ska jag skriva rent ett arbete som ska vara klart tills imorgon, så det blir nog ingen mer uppdatering ikväll! Men ni överlever nog! ;)) 

På väg hem!

Kategori: Min vardag

God morgon!

Kategori: Min vardag

Säger godmorgon från Naturkunskapen, lät väl roligt va...eller inte ;)

Natti natti!

Kategori: Min vardag

Här med säger jag god natt! 




FÖRLÅT!!!

Kategori: Min vardag

Är hemskt ledsen för att jag inte hunnit blogga idag, har vart helt slut hela dagen! Tror jag börjar bli förkyld! :( Men i alla fall nu ikväll var jag till min kusin och hjälpte henne att skruva upp lite hyllor så där vart det sent! 

Sedan var det bara hem och mocka och då var klockan halv 8, sen in och gjorde läxan tills nu om Trollsländor om ni var intresserade ;) 

Nu ska jag ut och ge hästarna kvällshö, sedan duscha och sedan blir det ett avsnitt av Andra Avenyn! :))

 

Kväller!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter jag och tittar både på datan och tv:n, inget av det är så intressant om ni ville veta... ;) Gick i alla fall bra att köra och Filippa hade Tösen som hand häst och även det gick super!
Vi bestämde även att 1 gång i veckan så ska Filippa komma och hjälpa till med Tösen, så det blir bra att även Tösen får lite mer uppmärksamhet!

Nu snart så ska jag gå och sova, är super duper trött efter idag! Men kul hade vi i alla fall på hundlektionen, känner att jag valt rätt inrikting! ;) 

Väntar!!

Kategori: Min vardag

Sitter just nu och väntar på Filippa, hon ska med när jag kör Cox! Förhoppningsvis vill hon ha Tösen som hand häst, så då blir det 2 flugor i en smäll! Men det visar sig!! :))

Ute och går!

Kategori: Min vardag

Beställt!

Kategori: Shopping

Kan ni gissa vad det är jag beställt?? 




Dem/det är så snygga, enligt mig i alla fall! ;) 

På bussen!

Kategori: Min vardag

Sitter på bussen ut till skolan, hund lektion hela dagen! :D

PW!

Kategori: Träning

Idag efter att jag kom hem från innebandyn så tog jag med våran hund på en PW på ca 4,92 km det tog 48,40 min! Så jag var helt klart nöjd med tiden för att ha gått ca 5 km! Hade mina nya sportleggings och skor, det kändes som jag sväva i skorna och leggingsarna var helt underbara! :D 

Så det var skönt att äntligen komma ut och få röra på sig! :)
 

 
 

Min shopping!

Kategori: Shopping

Detta var det som fick följa med hem igår, helt klart nöjd med alla köp! 
Bilderna gör inte kläderna rättvisa! 


Vitt iPhone skal, med stenar på! - Kell och Co. 


Vinröd oversize - Monki! 


Vanlig långarmad med ett coolt tryck på! - Monki.


Oversize tröja (är grön/blå aktig i verkligheten) - Ginatricot.


Sportsockor Ginatricot´s nya kollektion! - Ginatricot


Vanlig t-shirt.- Ginatricot


Vanlig t-shirt - Ginatricot.


Vanlig t-shirt - Ginatricot.




Sport leggings - Ginatricot (Försenad födelsedagspresent.)


Tjocktröja - Ginatricot.


Mjukisbyxor- Ginatricot.




Oversize tröja - Vila 
(tänk denna tröja med ett linne med en häfftig färg under.)


Nya tränings-skor. - Intersport. (Dock är det en försen födelsedagspresent)

Sedan köpte jag även 4 par trosor, en bh och vanliga vita ankelstrumpor, men glömde att ta kort på det! Sen passa jag även på att köpa Spotify premium för en månad på Pressbyrån! 

Det var gårdagens shopping, vart en del!! ;) 
 
 
 
 
 


 
 
 

Fullt upp!

Kategori: Min vardag

Vakna vid 9 imorse tror jag? Men i alla fall så skynda jag mig att äta frukost för att sedan ut och mocka, var tvungen att skynda mig då jag skulle hinna duscha innan min kusin kom och gratta mig och Wilma i efterskott!
Fick 200 kr och en chokladbit, så tack för det!

Vid 10 i 12 så cykla jag och Wilma iväg till Idrottshallen och titta på Elitserie damernas innebandy match, vinst med 4-3! Det var bra men det räknas inte, då det bara var en tränings match men roligt att se ändå! :)

Sen har jag gjort en sak till, men det kommer i ett separat inlägg så håll koll!

  

Fuska!

Kategori: Träning

Idag har jag faktiskt fuskat, har druckit Cola och ätit tårta nu ikväll! Inte bra, men imorgon blir det att gå en PW hoppas bara att det är fint väder! 
Nu efter idag är det faktiskt hårdkörning som gäller, önska mig lycka till igen! ;)

Några tusen fattigare!!

Kategori: Shopping

Kom hem vid kvart, 20 över 5 från Västerås med ca 11 kassar och några tusen fattigare! Men nu har jag lite mer kläder och lite annat smått och gott, bilder kan jag fixa tills imorgon!

Det var lite drygt då jag hade hittat ett par byxor på Cubus, men jag köpte dem inte direkt då jag ville vänta fall jag skulle hitta några andra byxor, men det gjorde jag inte så jag skulle gå tillbaka till Cubus innan vi skulle åka hem men då var dem inte kvar + att det var bara en kvar av den storleken så det var lite drygt! :(


Sen så skulle jag köpa ett par höstskor, typ ett par boots men hitta ett par snygga så fanns inte heller dem i min storlek! Så det var lite typiskt, men kanske kan åka in igen om 2 veckor och titta eller något! ;)

Varmfodrad Känga 
Beställer nog dem över nätet istället! 


Påväg hem!

Kategori: Min vardag

Lunch!

Kategori: Min vardag

I Västerås!!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter vi i Punkt och väntar på att butikerna ska öppna! Hörs under dagen!

GRATTS!

Kategori: Min vardag

Grattis min älskade lillasyster Wilma på 13 års dagen! Även fast vi bråkar/tjaffsar en hel del om småsaker så ska du veta att jag ÄLSKAR dig!!