God Kväll!

Kategori: Min vardag

Sitter vid köksbordet och försöker komma på vad jag ska skriva! Finns inte så mycket att skriva om helller...! Var i alla fall med Wilma på sin träninig, men vart aldrig att jag var ut och gick utan satt och titta på! Så det har inte hänt så mycket idag med andra ord! 

Imorgon har jag lite saker att göra! Tänkte ställa klockan på 8, halv 9 för att hinna med och köra och fixa stallet! Hoppas att det antingen är någon minusgrad eller någorlunda varmt så vägarna är lite mjukare! För om det är minus kan jag köra i hagen och det skulle vara ett +.
Sen efter det så blir det att byta om och eventuellt blogga något inlägg, sen tar jag cykeln ner till gymmet och gymmar i ca en timme. Cyklar sedan till mammas jobb och åker med henne hem. 
När jag kommer hem duchar jag och byter om ännu en gång innan det är dags för uggeljakt, är inte precis som det låter, men kan evetuellt berätta mer imorgon! :) 

Nu blir det sängen för att orka upp och hinna göra allt som ska göras på listan! God Natt! :D 

Leija får stå för bilden i detta inlägg! 

Hej Onsdag!

Kategori: Min vardag

Onsdag idag och halva lovet har gått! Det går sjukt fort, tyckte nyss det var Augusti och imorgon går vi in i November! Vart tar tiden vägen??

I alla fall så har jag världens träningsvärk i armarna, tror jag glömde stretcha dem igår! För benen som jag körde mest igår har jag inte ont i alls. ;) Så nästa gång, som förhoppningsvis blir imorgon så ska jag komma ihåg att stretcha armarna också! 

Nu ska jag snart laga mat tills mamma och pappa kommer hem, snäll dotter va?? Sen blir det att fixa stallet,  dem får vila idag! Och sen följer jag nog med ner till Wilmas träning, ska försöka få med mig mamma ut på en promenad, men vi får se! 


En bild från i Söndags efter våran start! 

Tisdag 30/10-12

Kategori: Min vardag

Stallet är klart för idag, bara att ta in hästarna ikväll som alltid! Men annars är det klart med mockning, fyllning av hökassar osv. Så skönt att ha det klart tidigt! 
Ihop släppet med hästarna gick bra, lite sparkar och så men annars lungt! Nu står dem och äter lunch hö, ska gå och titta till dem snart! 

Just nu sitter jag i mina träningskläder och väntar på att mamma ska sluta så att hon kan skjutsa ner mig till gymmet! Har faktikst längtat efter att gymma, så det ska bli skönt. :D

Har inte så mycket mer att säga, hörs senare!

 

God Morgon!

Kategori: Min vardag

Var ett tag sen jag skrev något här, om man bortser från igår! Men har inte riktigt haft tid, skolan har tagit mycket tid plus att jag har 2 hästar att ta hand om.
Sen har det tagit lite längre tid i stallet nu sen i Onsdags då vi fick in en ny hyresgäst, ett Russ vid naman Zamor född 1997.
Så har visat ägarna lite osv, men nu ska det förhoppningsvis gå lite snabbare. Vi får se hur det går idag, vi ska släppa ihop dem idag, så jag hoppas det går bra! :)

Men nu är det ju Höstlov trots allt och allt jag har inplanerat än så länge är att jag ska iväg till gymmet idag och på Torsdag och sen ska jag ut och gå hemma dem andra dagarna!
Sen tror jag att Linnéa och jag skulle hitta på något, sen är lovet helt oplanerat! Skönt att inte behöva stressa och bara få vara och ta det lungt.

Har lite mer att skirva om sen, tävla i Söndags så ska försöka få upp en liten text om hur det kändes och sen även en film, men det får vänta! 

Ja, det vart ett litet rörigt inlägg det här! Men nu vet ni att jag lever och ska försöka få ihop några mer inlägg...! :) 

Dags för lite mer höstiga/vintriga bilder kanske! ;) 

Inte långt kvar....

Kategori: Video

Snart så är Breaking Dawn part 2 ute på bio, LÄNGTAR!!!! Här är trailern! 


Borta hela dagen!

Kategori: Allmänt

Vart i Västerås hela förmiddagen, var hemma vid 2 -tiden och sen har jag vart i stallet hela kvällen! Har inte så mycket mer att berätta! Tappat lusten lite på att blogga, så jag kommer tillbaka när jag känner för det!

 

LOV!!!

Kategori: Min vardag

Har i stort sett LOV nu, är ledig imorgon då jag ska och testa synen och på fredagar är jag ju ledig! Så nu har jag höstlov, men jag pluggar ikväll ändå! Är snart klar och sedan blir det sängen, är sjukt trött! :) 


Ha en bra dag imorgon, kommer inte hinna skriva så mycket imrgon! 


PLUGGAR!!

Kategori: Min vardag

Det är vad jag kommer göra ikväll och resten av denna vecka! Vi hörs så fort jag får tid! Ha det bra så länge!! 


Innebandy hela dagen lång!

Kategori: Min vardag

Har vart på innebandy ungefär hela dagen! Imorse spela min syster och nu i eftermiddag var det elitseriedamarnas tur! Dock vart det förlust för dem! 

Så när jag var hemma mellan matcherna så hann jag bara fixa stallet och gå en liten promenad med båda hästarna!  Så det har jag gjort idag, nu blir det kvällsmat och sen duscha och sova! Sista veckan i skolan innan lovet börjar imorgon och det blir en kort vecka för mig går 3 dagar! :D 

Hela dagen borta!

Kategori: Min vardag

Hejsan svejsan! 

Nu äntligen sitter  man i soffan efter en hektisk men rolig dag! I morse var jag på körträning för Mia och det gick bra, känns som vi går framåt för varje gång! :D 
Efter att jag fixat stallet och duschat så bestämde jag och pappa att vi skulle åka till Västerås, hela familjen! Var ju ändå så dåligt väder, så vart några timmar på Erikslunds shoppingcenter och jag vart även några tusen fattigare :( Men det kostar att ligga på topp! 

Vart 3 tröjor på Gina, dock ska en bytas när jag ska in på Torsdag igen! 
1 trosa från Lindex. 
Ett sportarmband från Claes Olsson, men ska lämnas tillbaka då det såg ut som mobilen kommer åka ut! 
En jacka (Modern Horse) från City Gross, från hästavdelningen där! Men tror jag kommer ha jackan som lite mer "fint" och inte i stallet! 
Ett par reflexer till hästarna! 

Tror det var allt! Men som sagt ska dit på Torsdag igen, då ska jag till specsavers och testa synen och skaffa nya glasögon! 
När vi kom hem åkte vi till min storebror och tog en fika, och titta på Stora Maskiner med min lilla "gris" eller rättare sagt Noel, som jag är faster åt! :D 



Dåligt med tid!

Kategori: Min vardag

Fattar inte hur fort tiden kan gå?? Men den kan gå snabbt tydligen, har ju inte tid för bloggen, tråkigt men sant! :( Idag har jag världens träningsvärk, men kommer nog vara värre imorgon!
För igår sprang/ PW jag runt gruvan, sjukt dålig kondis man har ;) Sen idag när jag ändå sluta 12 så passa jag på att gå och gymma i en timme, benen var som spagetti efter! Men det är otroligt skönt när det är gjort! :)

Just nu regnar det och jag ska köra Cox sen, hatar regn!! Bara så ni vet likson! Om det inte vart för att Filippa kommer och åker med i kärran så skulle nog han fått vila även fast han måste röra på sig! Men nu kan jag ju inte ringa och säga att jag inte tänker köra pga av regn, så efter maten vid 5- tiden så är det bara att dra på sig regnkläderna och se lycklig ut! ;) 

Ikväll blir det en chillkväll framför tv:n med fruktsallad tror jag! Mumisgt! :) 

Hinner inte!

Kategori: Min vardag

Hinner inte med bloggen nu tyvärr, fullt upp hela veckan! Prov, läxor osv som ska in nu dem här 2 veckorna som är kvar innan höstlovet! Så ingen tid till bloggen, nu blir det att plugga både svenska, sällskapsdjur och eventuellt lite djurens biologi! Alltså fullt upp! 

Hej svejs så hörs vi! 


Hemma!

Kategori: Min vardag

Nu hemma från Ebba och jag har precist ätit lite mat, nu blir det plugg resten utav kvällen! Så ha en fortsatt bra Söndagskväll! 


Chill-lördag!

Kategori: Min vardag

Sitter just nu i soffan och är proppmätt, både ätit kycklingrulle och godis! Gott, men nu känner man sig lite onyttig! ;) 
Ska snart gå och sova! Ska nämligen med Wilma först på hennes innebandy match, dock i Sala! Och sedan direkt efter det så blir det ut till Ransta och umgås med Ebba! Längtar redan... vi har ju våra små planer! ;) <3 

Nej, nu ett eller flera avsnitt av AA och sedan sova! God Natt!! ;) 


Godmorgon!

Kategori: Min vardag

Kidnappat iPaden igen, mohahaha !!! Har precis vaknat ! Ska snart hoppa in i duschen, känner mig inte så fräsch just nu! 
Men vi hörs senare, nu frukost och sedan duschen! :D 

New in!

Kategori: Shopping

Var ner på stan idag och bytte lite kläder, så då fick detta följa med hem istället!



Svart Leggings, Leggings i jersey, med tight passfo...
Det var det, en mössa, ett par vantar och leggings! 

Instagram!

Kategori: Allmänt

Det var ett tag sen jag skaffa instagram, men har aldrig lagt ut namnet offentligt då jag inte tyckte det var så roligt, men nu ska jag  ge det en chans.
 
@ lovisakanfalk

iPad !!

Kategori: Min vardag

Sitter just nu vid köksbordet och bloggar från en iPad! Min lilla syster får ju en iPad istället för skoldator, jag vill också ha en men bara som privat bruk! Skulle aldrig klara av att ha en i skolan och göra skolarbeten på, men att ha den hemma och blogga osv så skulle jag inte tacka nej! ;) 
 

Helgens planer!

Kategori: Min vardag

FREDAG: 
Plugga
Köra hästarna
Ev. ner på stan och byta lite kläder
Chillkväll 

LÖRDAG:
Köra hästarna
Ev. ta hand om Noel (min storebrors son)
Chillkväll!

SÖNDAG: 
Vara med Ebba i Ransta.
Fixa sig inför skolan på Måndag.

Söndag kommer ju bli bra, det vet jag! Ebba och jag har en ganska så rolig humor, haha! <3 

Ingen motivation!

Kategori: Min vardag

Har noll motiovation till att blogga nu, händer inget intressantare i mitt liv just nu än skolan och hästarna! Så ja, alltså inte så mycket att blogga om! ;) 

Kan lägga upp en liten planering av dem dagarna som är kvar nu i denna vecka! Jag har ju nämligen helg nu!! Kommer upp snart! 

Duscha och sova!

Kategori: Min vardag

 
och 

Godmorgon!

Kategori: Min vardag

Inte roligt med skolan...just nu!

Kategori: Min vardag

Jag fattar inte hur lärare tänker, samma sak varje år! Alla prov och uppgifter ska in före höstlovet, så är det jämnt! Dem första veckorna när man kommer tillbaka från sommarlovet är det hur lungt som helst, man gör inget, får sluta tidigare osv! Varför kan man inte direkt köra igång med prov och laxor, så man slipper denna stress innan höstlovet! Något lärarna bör tänka på!!

Med det säger jag att jag inte har tid och blogga, har massor med läxor, inlämningsuppgifter och prov! Så ni vet vart ni har mig! ;) 


Natti!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter jag ny duschad och ska snart gå och lägga mig i min nybäddade säng! Underbart kallas det, finns inget bättre än att krypa ner ny duschad i en nybäddad säng! :D

Målar nog mina naglar imorgon kväll istället, har ändå bara hund imorgon i skolan = att vi är ute nästan hela dagen! Så det kommer ändå bli förstört, så är läget! 

Vi höres imorgon, ska försöka få in något mobil-inlägg under dagen, men det är sjukt mycket just nu! 
 
Smakprov från dagens foto-runda! 

Upptagen!

Kategori: Min vardag

Har vart upptagen hela dagen, har kört hästarna, mockat ut kaninernas sommarburar och vart ute på en liten foto promenad vid gruvan! Så ska ladda upp lite bilder här sen, hade jag tänkt!

Nu ska jag titta på något avsnitt av AA och sen blir det att duscha, raka benen, måla naglarna osv. Sen blir det en slapp Söndag framför tv:n Solsidan börjar ju ikväll och det kan man inte missa! ;) 

Gammal favorit!

Kategori: Musik

 

Förlåt, förlåt, förlåt...

Kategori: Min vardag

Har gjort massa annat än att sitta vid datan idag! Jag var tvungen att passa på att vara ute i det fina höstvädret, hade önskat att jag hade tid att fota men det hans inte med :(

Men dagen börja med att jag åt frukost och titta på ett AA- avsnitt, sedan kom mamma hem och då åt vi lasagne, efter maten vart det ut och köra (som ni säkert läste i inlägget under), efter det vart det att fixa stallet! När jag och min lillasyster var klara med det så gjorde vi iordning åt kaninerna, så nu har dem flyttat in i stallet över vintern! Glada vart dem alla 3! ;)

Och nu ikväll/eftermiddag så cykla jag och Wilma ner till Åkrahallen och handla mat tills ikväll och sedan slank det ner lite godis, hoppsan! ;)

   

Köra!

Kategori: Min vardag

Ska ut och köra Cox nu, min lillasyster är så snäll att hon tar med Tösen på släp! :)

Fredag kväll!

Kategori: Min vardag

Sitter i soffan och pratar med Ebba på sms, haha rolig människa det där! ;) <3 Nej, men vi har ju lite planer vi, haha! 

Nej, i alla fall så har jag haft en bra kväll! Ätit hemlagad pizza och myst. Ska snart gå och lägga mig i sängen och titta på AA. skulle vara skönt men får vänta ett litet tag till! 
Imorgon har jag en del att göra, men det är helg så ska nog hinna med det jag tänkt! Vi hörs imorgon, ha en fortsatt bra kväll! :D 



PW!

Kategori: Träning

Nyss hemkommen, från en ganska så lång PW! Skönt är det nu i alla fall! :D 

God Morgon!

Kategori: Min vardag

Har precis vaknat och nu sitter jag i soffan, är ju ledig idag! :) Nu tänkte jag titta på något avsnitt av AA och sen blir det frukost, vidare ut i stallet och fixa lite där! 
Ska även försöka hinna med en PW, var ett tag sen sist! ;) 

Ha en bra dag, så ses vi senare! 

216174_462421427125001_1596979180_n_large

Donken!

Kategori: Min vardag

Innebandy!

Kategori: Min vardag

Djurens biologi!

Kategori: Min vardag

Sitter på världens tråkigaste lektion just nu! Kan ju hoppas att dem 2 timmar som är kvar går snabbt!

Vi hörs senare ikväll!

Tatueringar!

Kategori: Min framtid

Jag har tänkt ett bra tag nu och jag vill verkligen tatuera mig och jag vet nästan vad jag skulle vilja göra först! Har nämligen tänkt ut 2 taueringar som jag gärna skulle vilja ha! Men som vanligt är det föräldrarna som sätter stopp, så jag får väl vänta tills jag blir 18 år! Men det är ungefär så här jag tänkt mig! 


Bildlänk


Det finns massor som jag skulle vilja ha, men det är inte fint med för mycket! Så det gäller att man vet vad man vill ha när man väl bestämmer sig, 

Ny bra låt!

Kategori: Musik

Ibörjan tyckte jag inte om denna låt, men efter att man lyssnat på den några gånger så fastnar den och då eller i alla fall jag börja älska den! 


God kväll!

Kategori: Min vardag

Sitter här i soffan ny duschad, kändes bra efter att både haft idrott och vart i stallet! Så nu är jag fräsch igen! Jag som nämnde tidigare idag att jag inte såg ifram emot idrotten, men det var faktiskt roligt idag! 

Nu ska jag försöka hitta på något/några inlägg! Ska försöka få ihop något tidsinställt också! Önska mig lycka till så länge...! 
 
 

Biblioteket!

Kategori: Min vardag

Just nu sitter jag i bibblan och väntar på att idrotten ska börja! Inte för att jag längtar men vill få det överstökat så jag kan åka hem! 

När jag kommer hem blir det att äta något, sedan ut i stallet och köra + att allt ska fixas där som att mocka, fixa hökassar osv! 
Sedan lova jag ju er att jag skulle blogga, ska försöka! Men kom på att jag hade läxa tills imorgon om insekter, intressant eller hur? 

Naturkunskap!

Kategori: Min vardag

Sjukt tråkig lektion, eller snarare hela dagen kommer vara tråkigt!

Hörs ikväll! Har inte så mycket plugg då, så ska försöka uppdatera lite! ;)

Pluggar!

Kategori: Min vardag

2 prov imorgon! Höres imorgon eller något sådant! ;)

Dålig uppdatering!

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen inte tid att blogga, fullt upp hela tiden! Har som 2 prov denna vecka, om det inte är något mer! Har inte riktigt koll!
Så ikväll blir det inget mer bloggande som det ser ut nu, men man vet aldrig! Ska plugga och hoppas att jag fattar något! 

Ha, det bra så ses vi! ;)